Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Vad-májpástétom recept

Vad-májpástétom recept

A Vad-májpástétom hozzávalói:
50 dkg vaddisznó máj
2 db vöröshagyma
25 dkg vaj

bors
rozmaring


A Vad-májpástétom elkészítési módja:
A hagymát apró kockákra vágjuk,és 2 ek vajban üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a felcsíkozott májat. Fűszerezzük borssal és rozmaringgal, majd lefedve készre pároljuk. Sózzuk, majd húsdarálón daráljuk le. Vajjal habosra keverejük, majd formába töltjük és hűtőben hagyjuk megdermedni.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A vad-májpástétom elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook