Üzemi-, munkabaleseti jegyzőkönyv kitöltéséhez segítség kellene. Tudna valaki segíteni? (tudásbázis)
ha elolvasta az üzemi baleseti jegyzőkönyvmintát, amit bevágtunk neki, akkor biztosan rájött, hogy melyik 3 esetben kell ezt a formát kitölteni. :D
Ezért tettem be neki a munkabalesetire is mintát. Mert nem mondta, hogy pontosan melyik kell majd, ezért betettem neki mindkettőt.
VI. Fejezet
BALESETI ELLÁTÁS
Üzemi baleset és foglalkozási megbetegedés
52. § (1) Üzemi baleset az a baleset, amely a biztosítottat a foglalkozása körében végzett munka közben vagy azzal összefüggésben éri. Üzeminek minősül az a baleset is, amelyet a biztosított munkába vagy onnan lakására (szállására) menet közben szenved el (a továbbiakban: úti baleset). Üzemi baleset az is, amely a biztosítottat közcélú munka végzése vagy egyes társadalombiztosítási ellátások igénybevétele során éri.
(2) A társadalombiztosítási ellátás igénybevétele során bekövetkezett balesetek közül üzeminek az számít, amely a biztosítottat keresőképtelenségének vagy rokkantságának, továbbá az egészségkárosodás mértékének, rehabilitálhatóságának az elbírálása céljából elrendelt, illetőleg a keresőképessé váláshoz szükséges egyéb vizsgálaton vagy kezelésen történt megjelenésével összefüggésben érte.
üzemi baleseti jkv
munkabaleseti jegyzőkönyv itt a legfelső:
az üzemi baleseti jegyzőkönyvnél pedig beírod a google-ba és az elsőre rákatt.....az oep honlapon egyből kidobja
tanulmányozd őket
ilyeneket kell beleírni, hogy hol, hánykor, milyen sérülés történt, tanúk, kellett-e orvosi ellátás, mentő, ilyesmik.
nézd meg az üzemi- és a munkabaleset fogalmát, mert több dolgon is múlik, hogy egyáltalán melyiket kell kitölteni.
hol történt pontosan?
munkába menet, vagy hazafelé, vagy a munkahelyen?
További ajánlott fórumok:
- Népszámlálási ív kitöltésében elakadtam
- Munkahelyi balesetről kell jegyzőkönyv?
- NAV önellenörzésbe tud valaki segíteni? A 16-01, -02, - 03 ill. a 170-es lapok kitöltésénél vagyok elakadva.
- Tud valaki segíteni a 08M30-as adóbevallás kitöltésében?
- OEP kiskönyv kitöltésével kapcsolatban tudtok segíteni?
- Lakásfenntartási igénylőlap kitöltésével kapcsolatosan tud valaki segíteni?