OEP kiskönyv kitöltésével kapcsolatban tudtok segíteni? (tudásbázis)
Igazán nincs mit, szakmába vágó kérdés volt.
Szép napot ! Zsuzsi :o)
Nem volt sajna külsős könyvelője. A "főnökasszony" csinált mindennemű könyvelést de szerintem semmihez nem ért. Én magyaráztam el neki a Tgyást is... Azt se tudta, hogy létezik. Érdekes volt... Szóval ehhez se konyít semmit.
Akkor ha megyek a következő munkahelyre nem lesz ebből problémám??? Vagy nem baj hogy nincs beírva a Gyed időtartama?
Sziasztok!
Szitu a következő...
2007.dec-ben elkezdtem dolgozni a munkahelyemen. 2008. júliusban eljöttem táppénzre mert veszélyezetetett terhes voltam. 2009.februártól Tgyáson voltam, most pedig Gyeden.
A problémám az, hogy a Gyed alatt megszüntette a munkaadóm a céget jogutód nélkül tehát megszűnt a munkaviszonyom. A kiskönyv pedig nálam van mivel kiadták a Tgyás ügyintézéshez így nem töltötték ki. Az utolsó bejegyzés az, hogy elkezdtem ott dolgozni.
Felhívtam az ügyintézőt aki azt mondta fogalma sincs mit kéne írnia a kiskönyvbe. :(
Tudtok esetleg segíteni hogy hogyan kellene ennek történnie?
Előre is köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Kutya tüzelésével kapcsolatban tudtok segíteni?
- Örökösödési tartozás kifizetésével kapcsolatban tudna valaki segíteni?
- Van köztetek orvos vagy gyógyszerész, aki tudna segíteni egy gyógyszerrel kapcsolatban?
- Ingatlanirodával kapcsolatban szeretnék kérdezni, mint vevő, tud valaki segíteni?
- Segítsetek gázártámogatási papír kitöltésével kapcsolatban!
- Lakásfenntartási igénylőlap kitöltésével kapcsolatosan tud valaki segíteni?