Tusolsz, vagy fürdesz? Mi a praktikusabb 50 felett? (tudásbázis)
Bizony,bizony!
Úgy örültem amikor anno "kitaláltam"....nem kell vizkőoldozni.
Törlés helyett szerintem egyszerűbb lehet, aminek nem tudom mi a neve. Az ablak tisztitashoz is használják. Egy gumis vacak.
A benzinkúton, ha lemosod a szélvédőt, egyik fele szivacsos, a másikkal lehuzod. Ebből létezik a csak műanyag lehuzos a háztartási boltokban, és nem kell se papír, se törölköző letörölni.
Attól függ, ki tudsz e még szállni a kádból!
Mert a kád az mély víz, csak fiatal úszóknak!
:)))
Az üvegajtó jó ötletnek tűnik, de nehezen képzelem el a tisztántartását. (Jó, én nem vagyok mérvadó, mert több oltásom is van üveg(ablak)pucolás ellen. 😀) Ha arról lenne szó, ilyenekből választanék:
[link] Mosógépben 30 fokon moshatók, ha meguntuk, netán tönkremegy, 8-10 évente nem nagy beruházás a változatosság oltárán.
Szerintem ha elérhető közelségben van egy akasztón egy törölköző, elkezdhet megtörölközni az ember amíg elfogy a víz.
Itt is a praktikusság a lényeg.
Igy van! Azért választottam ilyet, hogy x-en év múlva ha kell nyugodtan kitudjam cseréltetni, ne siránkozzak azon, hogy jaj istenem mennyibe került és most szét kell verni.
Topik inditó helyében 50 évesen biztos hogy nem mondanék le a kényelemről, csak azért mert 70 évesen nem fogok tudni belemászni.Főleg ha meg se érem.
Időseknek ezek nagyon praktikusak. Kád, amibe könnyű bemenni, leülni, stb....
Nálunk zuhanyfülke van magastálcás. Ragaszkodtam hozzá, mert igaz hogy az esetek többségében csak zuhanyzom, de egy hideg, fáradt napon bizony jólesik beleülni a jó meleg vízbe. Lehet, hogy hetvenéves koromban már nem tudok ki-be lépni, de az majd akkor lesz gondom. Addig élvezem.
Akkor sem, most sem mondható eszetlenül drágának. Majd kicseréltetem ha már tényleg nem tudok ki-be lépni.
További ajánlott fórumok:
- A kádárkockákat anno tényleg praktikusnak és "élhetőnek" tartották? Mi lesz ma a sorsuk?
- Milyen finomságot szoktatok készíteni ha vendéget vártok? Igazán finom receptek ide jöjjetek! Gyors, praktikus, és igazán finom recepteket..
- A praktikus kötényruha hova tűnt a divatból?
- Van előszobád, praktikusnak tartod, vagy feleslegesnek?
- Ha a Horváth tengerpartra szeretnék pár napra menni, milyen hasznos és praktikus tanácsot tudtok adni?
- Építkezés: Mi az amit másként csinálnál? Mi az amit praktikusnak tartasz? Mi az amire büszke vagy?