Töltött ostya II. recept

1 csomag nagyméretű ostyalap
1 liter tej
40 dkg cukor
25 dkg margarin
A Töltött ostya II. elkészítési módja:
A tejet a cukorral - nagy átmérőjű, magas falú fazékban -, állandó keverés mellett sűrű krémmé főzzük. Ez elég hosszú ideig tart. Akkor jó a krém, ha már egészen sötét sárga a színe. Ha elkészült a krém hozzáadjuk a margarint és egészen addig keverjük, míg teljesen felolvad. Az ostyát megtöltjük a kérmmel és fogyasztás előtt 1 éjszakát állni hagyjuk.
Igazi kalóriabomba! Fogyókúrázóknak nem ajánlott még a megkóstolása sem, mert nem lehet abbahagyni!
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: vmbhc, 2007. febr. 17. 10:44
A töltött ostya ii. elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.