Töltött ostya 1. recept


1 CSOMAG OSTYALAP-15 DKG MARGARIN-15 DKG KRISTÁLYCUKOR-4 TOJI SÁRGÁJA---- 20DKG KRISTÁLYCUKI 15 DKG VÁGOTT DIÓ
A Töltött ostya 1. elkészítési módja:
15 DKG MARGARINT , 15 DKG KRISTÁLYCUKROT, VALAMINT A 4 TOJI SÁRGÁJÁT SŰRŰRE FŐZZÜK MAJD FÉLRETESSZÜK. EGY MÁSIK EDÉNYBEN 20 DKG KISTÁLYCUKROT MEGPIRÍTUNK, MAJD BELEKEVERÜNK 15 DKG DIÓT ( NÉHÁNY PERCIG KIS LÁNGON PÖRKÖLJÜK) A KÉTFÉLE MASSZÁT ÖSSZEKEVERJÜK ÉS AZ OSTYALAPOK KÖZÉ TÖLTJÜK. HŰLNI HAGYJUK, MAJD CSOKIMÁZZAL BEVONJUK.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: DOMI740, 2007. febr. 22. 11:17
A töltött ostya 1. elkészítési módja és hozzávalói.