Diós-töltött nápolyi recept
45 perc
A Diós-töltött nápolyi hozzávalói:
2 dl viz
40 dkg cukor
25 dkg margarin
30 dkg darált dió
1 kanál kakaópor
25 dkg tejpor
nápolyi ostyalapok / 1 csomag
A Diós-töltött nápolyi elkészítési módja:
2 dl vizet felforralni a cukorral,és a margarinnal ,még melegen hozzákeverni a darált diót,kakaóport és a tejport. ostyalapot belefektetni a tepsibe,és a már kihült krémmel megkenni.utánna megint ostyalap rá a következő adag krém .addig folytatni a rétegezést amig a hozzávalok elfogynak. /nekem ebből a krémből: 4 sor krém lett 5 lap között/
a tejport mindig a legvégen beletenni, hogy ne legyen csomós.
én nem szeretém ha nagyon édes a csokikrém, ezért a cukor mennyiséget lecsökkentettem 30 dkg -ra
a kakaóport pedig megdupláztam :2 kanál
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: linda4, 2006. júl. 16. 18:40
A diós-töltött nápolyi elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.