Hamburger (húspogácsa házilag) recept
A Hamburger (húspogácsa házilag) hozzávalói:80 dkg darált hús (ki mit szeret)
1 kávéskanál só
1 kávéskanál őrölt fekete bors
2 kisebb ecetes uborka
1 fej vöröshagyma
1 evőkanál ketchup
1 evőkanál mustár
A Hamburger (húspogácsa házilag) elkészítési módja:
A hagymát és az ecetes uborkát vágjuk apróra, ezután keverjük össze a hozzávalókat. A masszából nedves késszel formáljunk lapos pogácsákat és süssük meg őket.
Akkor lesz a legfinomabb, ha parázs fölött grillezzük.
Ha nincs lehetőség a szabadtéri grillezésre, s valakinek konyhai grillsütője sincs, az a hamburgereket megsütheti a tűzhelyen olaj nélkül teflon serpenyőben, vagy teflonozott tepsiben a sütőben is.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: vmbhc, 2007. febr. 17. 10:36
A hamburger (húspogácsa házilag) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.