Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Tatárbeafsteak recept

Tatárbeafsteak recept

Elkészítési idő 10 perc

A Tatárbeafsteak hozzávalói:
fél kg marhahús (bélszín)
1 fej fokhagyma
2 nagy fej vöröshagyma
2-3 evőkanál ketchup
2 teáskanál mustár
fél kávéskanál őrölt bors

tojás
(vorchester szósz)


A Tatárbeafsteak elkészítési módja:
A húst finomra darálom (ha nem úgy vettem). A fokhagymát, a hagymát szintén péppé aprítom (darálom). Összekeverem a ketchuppal, a mustárral, a borssal, ízlés szerinti sóval (kóstolni kell...). Teszek hozzá először egy tojást. Alaposan elkeverem. (Ha felvesz még 1 tojást lehet hozzá rakni...ki hogy szereti:) Aki szereti tehet hozzá egy leheletnyi vorchester szószt. Lefedve (hogy nehogy átvegye a hűtőszagot) 1-2 napig hűtőben érlelem.

Pirítóssal, vajjal tálalom. Esetleg vághatunk mellé zöldségeket (paprika, paradicsom, uborka, újhagyma...).
Az ára elég borsos ugyan, de néha kijár egy kis kényeztetés;)

Jó étvágyat hozzá!!! :)


Kategória: Húsételek receptjei


A tatárbeafsteak elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook