Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Göngyölt marhahús tejfölös hagymaszószban recept

Göngyölt marhahús tejfölös hagymaszószban recept

Elkészítési idő 50 perc

A Göngyölt marhahús tejfölös hagymaszószban hozzávalói:
4 szelet marhahús
4 db főtt tojás
1 pohár tejföl
6 db vöröshagyma
1 evőkanál liszt
étolaj, só, bors


A Göngyölt marhahús tejfölös hagymaszószban elkészítési módja:
A marhahús szeleteket vékonyra kloffoljuk, a hagymát apróra vágjuk és olajon pirítjuk. A húst sózzuk, borsozzuk, a hagymával meghintjük. 1-1 főtt tojást helyezve rá. Összegöngyöljük a hússzeleteket, kívül is sózzuk, borsozzuk. Majd visszatesszük a lábasba a maradék hagymára. Vizet öntünk rá, fedő alatt pároljuk 30 percig. Egy kanál lisztből a tejföllel habarást készítünk, és behabarjuk a hagymás mártást. Jól átforraljuk,majd az egészet átpasszírozzuk. Az így kapott hagymaszószra helyezzük a húsroládokat.


Kategória: Húsételek receptjei


A göngyölt marhahús tejfölös hagymaszószban elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook