Uborkás marhahús tásztával recept


50 dkg pörköltnek való marhahús
1 fej hagyma
1 evőkanál ételízesítő
2 db pörköltkocka
0,5 l paradicsomlé
1 db tejföl
3-4 db csemege uborka
tészta
Az Uborkás marhahús tásztával elkészítési módja:
A hagymát kevés olajon megfonnyasztjuk, hozzáadjuk az apró kockákra vágott húst és ráöntjük a paradicsomlevet. Addig főzzük, amíg puha lesz. Befűszerezzük az ételízesítővel, hozzáadjuk a pörköltkockát. Hozzáadjuk az apróra vágott uborkát és belekeverjük a húsba, végül ráöntjük a tejfölt. Kissé összefőzzük. Bámilyen tésztával kitünő. Orsó, csavartcső, rövidcső vagy spagetti.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Kiss Ildikó, 2009. máj. 17. 10:25
Az uborkás marhahús tásztával elkészítési módja és hozzávalói.