Töltött kacsa recept
60 perc
A Töltött kacsa hozzávalói:
i--egész kacsa//pecsenye//
3zsömle
3tojás
10 dk--gomba
1egész narancs
3-4alma
só
órölt töltelékfüszer
bors--tárony --foghagyma. rozmaring
A Töltött kacsa elkészítési módja:
a kacsát kivül belül árpucolva félretesszük, pici olajon átfuttatjuk a gombát, pici hagymát kockára aláteszünk ,a vizbe -vagy pici tejbe áztatott zsömlét összakeverjüka gombával-amibe szórunk töltelékfüszert borsot és a 3--egész tojást, a kacsabelsejét megtöltjük. és tepsibe téve egy kis fehér bort öntünk alá-- sózzuk borsozzuk, melléteteszük a narancsot foghagymát, és oldalához a 4--dr-almát --letereintsük fóliával, amikor már majd nem kész a fóliát levéve jó ropogósra sütjük--
ne hizott kacsát töltsünk--
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: imarton, 2007. dec. 15. 22:56
A töltött kacsa elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.