Tiramisu mássképp. recept


1 csomag mézeslap--4db--os
porcukor--15dk--kb-izlés szerint--
2dl--tej.
3 evőkanál finomliszt
a mascapone--dobozos sajt
vanlia c --2dr
telszinhab
a rumaroma--vagy sütőrum.1dlerős kávé
kis üveg sárga baracklekvár
kakaó--de trtabevonó is lehet
A Tiramisu mássképp. elkészítési módja:
a tejből és a lesztből fehér naturkrémet főzünk , egyszerü krémalapot ,hütsük- amikor kihült , hozzákeverjük a van-cukrot, a 10-dkányi poccukrot --de izlés szerint ,ki milyen édesn szereti.a sajtkrémet és kb 3 evő kanál kemény tejszinhabot- az első mézeslapot meglocsoljuk kávéval elkevert rummal- és véknyan bekenjük baravklekvárral-és kenünk rá a krémből- igy folytatva. rétegesen mind a négy lapot --a tetejére --vagy cukros kakaót, vagy torta bevonót///keserü csoliból///teszünk.. két nap után a legfinomabb-
a lekvárt kilehet hagyni---
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: imarton, 2007. dec. 18. 18:04
A tiramisu mássképp. elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.