Töltött avokádó salátaágyon garnelával és kagylóval recept
A Töltött avokádó salátaágyon garnelával és kagylóval hozzávalói:avokádó
hagyma
paradicsom
salátalevél
citromlé
extra szűz olívaolaj
fehérbor
szójaszósz
só
cukor
őrölt feketebors
chiliparika
garnélarák
paradicsomos kagyló
A Töltött avokádó salátaágyon garnelával és kagylóval elkészítési módja:
Készítek egy vinaigrette öntetet citromléből, extra szűz olívaolajból, sóból, cukorból, őrölt feketeborsból, kevés fehérborból. Az avokadót félbevágom, kiveszem egy kanállal a húsát, feldarabolom. A hagymát, a fokhagymát és a paradicsomot apróra vágom, és az avokádóbéllel együtt beleforgatom a vinaigrette-be. A garnélákat kevés olajon pár perc alatt pirosra sütöm. Tányérra rendezek néhány salátalevelet, meglocsolom a vinaigrettel, ráhelyezem az avokádó héját, megtöltöm a paradicsomos-hagymás töltelékkel, s mellé helyezem a garnellát és a kagylóka
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: 4b6a2525df, 2016. júl. 25. 07:59
A töltött avokádó salátaágyon garnelával és kagylóval elkészítési módja és hozzávalói.