Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Töltött avokádó salátaágyon garnelával és kagylóval recept

Töltött avokádó salátaágyon garnelával és kagylóval recept

A Töltött avokádó salátaágyon garnelával és kagylóval hozzávalói:
avokádó
hagyma
paradicsom
salátalevél
citromlé
extra szűz olívaolaj
fehérbor
szójaszósz

cukor
őrölt feketebors
chiliparika
garnélarák
paradicsomos kagyló


A Töltött avokádó salátaágyon garnelával és kagylóval elkészítési módja:
Készítek egy vinaigrette öntetet citromléből, extra szűz olívaolajból, sóból, cukorból, őrölt feketeborsból, kevés fehérborból. Az avokadót félbevágom, kiveszem egy kanállal a húsát, feldarabolom. A hagymát, a fokhagymát és a paradicsomot apróra vágom, és az avokádóbéllel együtt beleforgatom a vinaigrette-be. A garnélákat kevés olajon pár perc alatt pirosra sütöm. Tányérra rendezek néhány salátalevelet, meglocsolom a vinaigrettel, ráhelyezem az avokádó héját, megtöltöm a paradicsomos-hagymás töltelékkel, s mellé helyezem a garnellát és a kagylóka


Kategória: Egytálételek receptjei


A töltött avokádó salátaágyon garnelával és kagylóval elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook