Főoldal » Receptek » Italok, koktélok receptjei » Tojáslikőrös puncs recept

Tojáslikőrös puncs recept

A Tojáslikőrös puncs hozzávalói:
Puncshoz:

700 ml tojáslikőr
700 ml fehérbor
65 g porcukor
2 tasak Dr. Oetker Bourbon Vaníliás cukor
2 narancs reszelt héja

Ezenkívül:

200 ml hideg habtejszín
1 teáskanál karácsonyi fűszerkeverék

Díszítéshez:

25 g aszalt vörösáfonya
Néhány fogvájó


A Tojáslikőrös puncs elkészítési módja:
Az összes hozzávalót egy keverőedénybe tesszük, és felmelegítjük. (Ne forraljuk fel!) Melegítés közben gyakran megkeverjük. A tejszínt kemény habbá verjük. A puncsot előmelegített poharakba öntjük, és minden pohárba egy evőkanál tejszínhabot teszünk. A tejszínhabot a karácsonyi fűszerkeverékkel meghintjük. Néhány áfonyaszemet egy fogvájóra szúrunk, és a pohár szélére helyezve kínáljuk


Kategória: Italok, koktélok receptjei


A tojáslikőrös puncs elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook