Tojáslikőrös puncs recept
A Tojáslikőrös puncs hozzávalói:Puncshoz:
700 ml tojáslikőr
700 ml fehérbor
65 g porcukor
2 tasak Dr. Oetker Bourbon Vaníliás cukor
2 narancs reszelt héja
Ezenkívül:
200 ml hideg habtejszín
1 teáskanál karácsonyi fűszerkeverék
Díszítéshez:
25 g aszalt vörösáfonya
Néhány fogvájó
A Tojáslikőrös puncs elkészítési módja:
Az összes hozzávalót egy keverőedénybe tesszük, és felmelegítjük. (Ne forraljuk fel!) Melegítés közben gyakran megkeverjük. A tejszínt kemény habbá verjük. A puncsot előmelegített poharakba öntjük, és minden pohárba egy evőkanál tejszínhabot teszünk. A tejszínhabot a karácsonyi fűszerkeverékkel meghintjük. Néhány áfonyaszemet egy fogvájóra szúrunk, és a pohár szélére helyezve kínáljuk
Kategória: Italok, koktélok receptjei
A receptet beküldte: hpkati, 2013. júl. 27. 19:06
A tojáslikőrös puncs elkészítési módja és hozzávalói.