Fehérboros-narancsos puncs recept
A Fehérboros-narancsos puncs hozzávalói:Puncshoz:
750 ml fehérbor
375 ml tojáslikőr
500 ml narancslé
Habhoz:
500 ml hideg habtejszín
2 tasak Habfixáló
3 tasak Vanillincukor
Kevés őrölt fahéj
A Fehérboros-narancsos puncs elkészítési módja:
A puncshoz a hozzávalókat egy főzőedénybe öntjük, felforraljuk, majd előmelegített poharakban elosztjuk. Közben a tejszínt a habfixálóval és a vanillincukorral kemény habbá verjük. A tejszínhabot habzsákba töltjük, és a poharakban a habot egyenletesen elosztjuk, tetejét ízlés szerint fahéjjal meghintjük.
Kategória: Italok, koktélok receptjei
A receptet beküldte: hpkati, 2013. júl. 25. 10:29
A fehérboros-narancsos puncs elkészítési módja és hozzávalói.