Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Tina féle búboska recept

Tina féle búboska recept

A Tina féle búboska hozzávalói:
30 dkg darált dió,
38 dkg kristálycukor,
4 tojás,
44 dkg liszt,
1 Rama.

pogácsaszaggató,
meggybefőtt.


A Tina féle búboska elkészítési módja:
Tészta: 44 dkg lisztet, 4 tojás sárgáját, 1 Ramát és 14 dkg cukrot összegyúrunk. Majd ezt a masszát kinyújtuk és pogácsaszaggatóval kis pogácsákat csinálunk belőle. Majd megcsináljuk a krémet és ráhalmozzuk egy kis kanál segítségével a pogácsákra. Krém: a diót a maradék kristálycukorral összekeverjük. 4 tojás fehérjét felverünk és beleöntjük a cukros diót. Ha végeztünk a krém rátételével a tetejét 1 szem meggyel diszíthetjük. Óvatosan sütjük (kb. 15 percig). Jó étvágyat!


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A tina féle búboska elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook