Tina féle búboska recept
A Tina féle búboska hozzávalói:30 dkg darált dió,
38 dkg kristálycukor,
4 tojás,
44 dkg liszt,
1 Rama.
pogácsaszaggató,
meggybefőtt.
A Tina féle búboska elkészítési módja:
Tészta: 44 dkg lisztet, 4 tojás sárgáját, 1 Ramát és 14 dkg cukrot összegyúrunk. Majd ezt a masszát kinyújtuk és pogácsaszaggatóval kis pogácsákat csinálunk belőle. Majd megcsináljuk a krémet és ráhalmozzuk egy kis kanál segítségével a pogácsákra. Krém: a diót a maradék kristálycukorral összekeverjük. 4 tojás fehérjét felverünk és beleöntjük a cukros diót. Ha végeztünk a krém rátételével a tetejét 1 szem meggyel diszíthetjük. Óvatosan sütjük (kb. 15 percig). Jó étvágyat!
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: tinendo, 2006. nov. 10. 11:41
A tina féle búboska elkészítési módja és hozzávalói.