Meggyes borzaska recept


6 TOJÁS
6evk. liszt
6EVK.kristálycukor
1cs sütőpor
1ü meggybefőtt
1cs kókuszreszelék
2 tábla étcsoki
egy kis tej
A Meggyes borzaska elkészítési módja:
A 6 tojásból piskótát sütsz, annyi különbséggel hogy sütés előtt mikor már a tepsiben van a massza beledobálsz egy ü. meggybefőttet.Ha kihűlt kockákra vágod.A csokit vízgőz fölött megolvasztod és annyi tejet öntesz hozzá hogy kicsit folyékonyabb legyen. Ebbe a masszába forgatod a piskótakockákat utána meghempergeted a kókuszba.
Ha a csokimassza kezdene sűrűsödni mártogatás közben mindigg tedd vissza kicsit a vízgőzre
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: anita0810, 2007. nov. 24. 20:57
A meggyes borzaska elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.