Tejszínes spárgás hal recept
45 perc
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
A Tejszínes spárgás hal hozzávalói:
1/2 kg halfilé
1 csomag spárga
15-20 dkg reszelt sajt
1 doboz főzőtejszín
só
vegeta
fűszerkeverék
A Tejszínes spárgás hal elkészítési módja:
A spárgát sós vegetás vízben teljesen megfőzzük. A halat beletesszük az olívaolajal aláöntött tepsibe, a filéket megsózzuk,-borsozzuk,-fűszerezzük. Elhelyezzük rajtuk a spárgát. Leönjük tejszínnel és a tetejét megszórjuk reszelt sajttal. Előmelegített sütőbe tesszük és percig sütjük. Végül rizzsel vagy krumplival, izlés szerint tálaljuk.
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: Dessybaby, 2009. máj. 26. 20:53
A tejszínes spárgás hal elkészítési módja és hozzávalói.