Tejszínes-sajtos csirkemell recept



80dkgcsirkemell
10dkg liszt
4dl tejszín
20dkg sajt
pár szelet camamber
olaj az elősütéshez
só
bors
A Tejszínes-sajtos csirkemell elkészítési módja:
A cs.mellfilét szép vékonyra szeletelem,sózom borsozom. Beforgatom paprikás lisztbe,majd kevés forró olajban elősütöm. Kivajazok 1 tűzálló tálat és szépen sorban lerakosgatom az elősütött melleket.Ráöntöm a tejszint,ráreszelem a sajtot és ide-oda rakok rá camambert. kb.25 perc alatt megsül,a teteje szép piros lesz. Isteni finom
A mellfilét nem szabad sokáig elősütni mert a liszttől könnyen kiszárad!
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: anita0810, 2007. aug. 25. 22:27
A tejszínes-sajtos csirkemell elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.