Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Tejszínes karalábéleves (vegan) recept

Tejszínes karalábéleves (vegan) recept

A Tejszínes karalábéleves (vegan) hozzávalói:
4 db közepes karalábé
1 db vöröshagyma
1 db nagyobb burgonya
2 ek. olívaolaj
1 csokor petrezselyem
só, bors, vegamix
3 ek. rizsliszt
1 doboz növényi tejszín


A Tejszínes karalábéleves (vegan) elkészítési módja:
A hagymát felkockázzuk, majd olaj és víz keverékén megpároljuk. Eközben megpucoljuk, felkockázzuk a karalábét és a burgonyát. Hozzáadjuk a hagymához, fűszerezzük, és felengedjük vízzel. Fedő alatt lassan főzzük. Ha már puhák a zöldségek, behabarjuk a levest. Összeforraljuk és aprított petrezselyemlevéllel ízesítjük.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A tejszínes karalábéleves (vegan) elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook