Tejszínes karalábéleves (vegan) recept
A Tejszínes karalábéleves (vegan) hozzávalói:4 db közepes karalábé
1 db vöröshagyma
1 db nagyobb burgonya
2 ek. olívaolaj
1 csokor petrezselyem
só, bors, vegamix
3 ek. rizsliszt
1 doboz növényi tejszín
A Tejszínes karalábéleves (vegan) elkészítési módja:
A hagymát felkockázzuk, majd olaj és víz keverékén megpároljuk. Eközben megpucoljuk, felkockázzuk a karalábét és a burgonyát. Hozzáadjuk a hagymához, fűszerezzük, és felengedjük vízzel. Fedő alatt lassan főzzük. Ha már puhák a zöldségek, behabarjuk a levest. Összeforraljuk és aprított petrezselyemlevéllel ízesítjük.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: a9c2efb418, 2016. nov. 3. 15:41
A tejszínes karalábéleves (vegan) elkészítési módja és hozzávalói.