Tejszínes gombaleves recept
30 perc
A Tejszínes gombaleves hozzávalói:
25dkg gomba
10dkg hagyma
2dl tejszín
4dl húsleves
izlés szerint só,bors
olaj
A Tejszínes gombaleves elkészítési módja:
A vöröshagymát kevés olajon üvegesre pirítjuk, hozzáadjuk a szeletelt gombát, amit szintén megpirítunk, megszórjuk liszttel, majd felengedjük a húslevessel, és a tejszínnel felforraljuk. Sóval, borssal és petrezselyem zöldjével ízesítjük.Tehetünk bele galuskát, ettől tartalmasabb lesz.
Galuska nélkül nem az igazi! /nekem/
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: Flamingó2, 2006. nov. 13. 13:44
A tejszínes gombaleves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.