Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Tejfölös-sajtos hús recept

Tejfölös-sajtos hús recept

Elkészítési idő 40 perc

A Tejfölös-sajtos hús hozzávalói:
60 dkg sertéscomb
20 dkg ementáli sajt,
2 dl tejföl
3 db tojás
liszt
vaj
ételízesítő



A Tejfölös-sajtos hús elkészítési módja:
A húst kis szeletekre vágjuk, majd enyhén kiveregetjük. Ha vannak ínak a szeletek szélein, azokat bevagdossuk, hogy sütés közben ne kunkorodjanak össze. A szeleteket delikáttal megszórjuk, lisztbe, felvert tojásba, és reszelt sajtba forgatjuk. A sajtos húsokat kivajazott tepsibe egymás mellé rakjuk, és a maradék sajtot rájuk halmozzuk. A tejfölbe a megmaradt tojást belekeverjük, enyhén megsózzuk és a szeletekre kanalazzuk. Előmelegített sütőben pirosra sütjük. Petrezselymes burgonyával vagy zöldségkörettel tálaljuk

nagyon finom


Kategória: Húsételek receptjei


A tejfölös-sajtos hús elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook