Tejfölös-sajtos hús recept


60 dkg sertéscomb
20 dkg ementáli sajt,
2 dl tejföl
3 db tojás
liszt
vaj
ételízesítő
só
A Tejfölös-sajtos hús elkészítési módja:
A húst kis szeletekre vágjuk, majd enyhén kiveregetjük. Ha vannak ínak a szeletek szélein, azokat bevagdossuk, hogy sütés közben ne kunkorodjanak össze. A szeleteket delikáttal megszórjuk, lisztbe, felvert tojásba, és reszelt sajtba forgatjuk. A sajtos húsokat kivajazott tepsibe egymás mellé rakjuk, és a maradék sajtot rájuk halmozzuk. A tejfölbe a megmaradt tojást belekeverjük, enyhén megsózzuk és a szeletekre kanalazzuk. Előmelegített sütőben pirosra sütjük. Petrezselymes burgonyával vagy zöldségkörettel tálaljuk
nagyon finom
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: hofike, 2007. ápr. 25. 08:04
A tejfölös-sajtos hús elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.