Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Tejfölös ponty recept

Tejfölös ponty recept

A Tejfölös ponty hozzávalói:
1 kg ponty
3 evőkanál olaj
2 dl tejföl
1 kiskanál liszt
1 fej vöröshagyma
pirospaprika



A Tejfölös ponty elkészítési módja:
A megtisztított halat besózzuk.Zsiradékkal kikent tepsibe fektetjük.Megszórjuk az apróra vágott hagymával,paprikával meghintjük,kevés vizet adunk hozzá és fóliával letakarva a tűzhelyen forraljuk.Utánna forró sütőben tesszük ahol 15 percig sütjük.A tejfölt elkeverjük a liszttel,a pontyra öntjük és ezzel is egyszer felforraljuk. Rizzsel vagy burgonyával tálaljuk


Kategória: Halas ételek receptjei


A tejfölös ponty elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook