Szülés után mikor jött meg a mensesetek? Összefüggésben van a tej mennyiségével? (tudásbázis)
Akkor még annyi tejem volt,fejtem,nem vettem észre,hogy kevesebb lenne. Volt náluk olyan időszak,mikor kevésbé akartak szopizni,de akkor is éjjel többet ettek,és aztán elmúlt.
Akkor még nem figyeltem,hogy a két dolog összefüggésban van-e?! Most,hogy a lányom nagyobb már biztos megszokta,mert ugyanúgy szopik olyankor is!
A fiam 14 hónapig szopott,pedig csak 2 hós múlt,mikor először megjött!!!
A lányom 9 hós,nagyrészt szopizik,pedig ő is csak 2,5hós volt mikor nekem megjött!
Ja, és 6 hónapig CSAK szopiztak!
Sajnos osszefuggesben van, valahanyszor megjon, elotte 1 hettel mar kevesebb a tejem, a gyerek is nyugosebb. Ezek szerint nem csak nalam van igy.
Telibaba, megnyugtatlak, vissza fog ujra jonni a tej mennyisege, amint muloban lesz a mensi, csak ez a par nap nehez. Nekem 2 napja jott meg, mar alig varom, hogy vege legyen.
Szia!
nekem most a 6.héten.ez a második nap és semmit nem vettem eddig észre.nem keveseb és pici is elfogadja:)
mi8 hetese vagyunk és sajnos negyede a tejem mint amenny kell a babámnak és ma megjött...
Gondolom azért mert nem kellő mennyiségűa tejem...
Szia!
Nekem nem indult el a tejem, a kisfiamnak le volt nőve a nyelve, nem tudott szopni. Nekem szülés után hat héttel megjött.
További ajánlott fórumok:
- Horoszkóp minden mennyiségben
- MMR oltás - autizmus. Lehet összefüggés?
- ARANKA-4 soros, 7 szótagos aszparanta/a, á/ összefüggő, humoros történet
- Ki milyen mosóport és öblítőt használ? A mennyiségek is érdekelnek.
- Mi a különbség a zsírégető és az erősítő gyakorlatok minősége és mennyisége között?
- A depresszió és a szülés utáni depresszió között van összefüggés?