Mi a különbség a zsírégető és az erősítő gyakorlatok minősége és mennyisége között? (tudásbázis kérdés)
hello
jo ideje nem voltam kisse el vagyok foglalva
most megint betegek a gyerekek is, kb 2 het mulva megyunk haza jupije, ket hetre
akkor hajrá:)) nekem most tanulnom kell, lett volna rá 10 napom, amiből 7-et pihivel töltöttem, úgyhogy most kapkodhatok:(
hehe, sokat edzettem es egesz jol fejlodok, csak most jonne a dieta elesebb resze:(vrrr
mizujs van???
azon töprengtem, hogy hova tüntél, erre most látom, hogy te írtad az utsó üzit, amit ma olvastam csak el! hogy állsz az edzéssel? köszi a dicséretet:)
en is szinten akaromtartani, bar nem vagyok olyan barna meg, kepzeld most lattam kb 100 alkalom utan a szoliban, hogy itt is van olyan krem amit irtam...szoke vagyok:)
bar persze olcsobb a netrol megrendelni, mint kis zacskokban 2 fontot fizetni erte...
mar jol vagyunk hala, es ma voltam vegre edzeni meg tegnap is, igy most eppen romma van edzve a labam:)
amugy tenyleg nagyon vagesz a hajad, en is mindig valtoztatom..:) decemberben meg sotetbarna volt, aztan melirozott, de voltam mar voros meg tokom tudja milyen:)
beújítottam nyárra:)) már mindenki mondja, hogy elég ez a barnaság, de már csak szinten tartani járok. köszi, aranyos vagy:) igen, dúl a lamúr, remélem, egy életen át:) te is mesélj, mi a helyzet?
wow, micsoda uj haj! jo a szined is nagyon:) tetszik ez az uj frizura, na meg a szerelmeddel mindehol, ezen jokat nevetek, ugy latom dul a szerelem:)
örülök, h végre jobban vagy! tettem fel egy új képet, nézd meg a színemet:)
na kb most elttunk jobban tok gaz volt:( remelem mar semmi nem jon vissza mostanaban:(
remelem te mar azota barna vagy!
uhh, jobbulást!:(( akkor most pihenj sokat, hogy mielőbb meggyógyulj! igen, most szép időt jósoltak, kora nyári időt. csak ne fújjon a szél, mert azt utálom! jól telt a húsvét, nem ettem egy gramm sütit sem, úgyhogy nagyon büszke vagyok magamra:)) de a lángosodból azért ennék!:))
hello es jol telt? azt lattam a tv ben hogy mostmar 18 fok felett lesz... most itt is beborult ket napra, de du ra sut a nap altalaban es szuper ido van
csak most lazas lettem egy virus:((
ugyhogy ugrott a napozas:(
megjöttem:)) nem voltam itthon:) köszönöm, így utólag is:) itt még nem lehet napozni sajnos:( brühühü:)
Neked is, meg a csaladodnak is!!!
most sutottem langost, kiprobaltam, tok jo:)
itt nagyon meleg van most, megyek anpozni, egesz nap kint vagyunk a gyerekkekn csak bodi van olyan jo az ido:)
Kellemes húsvéti ünnepeket, Fish!:))
házon kívül voltam:)) még nem próbáltam ki:) most vettem egy dark 'til dawn nevű testápolót, remélem, beválik majd:) jövő héten shopping, Glamour-nap lesz, már alig várom:)
ja:) holnap megint mewgyek remelhetoleg es kremet is viszek, bar a hatam nincs aki bekenje:(
majd meg itthon megkerem a ferjem...
kiprobaltad mar a kremet?:)
jól elnyomtad:))) én már úgy mennék megint, kész anyagi csőd:))
én egy szalonba járok, ahol nagyon odafigyelnek a tisztaságra, ezzel tényleg meg vagyok elégedve. bosszantó lehet, én is utálom, ha valaki igénytelen (akikről írtál azok még magukra is szerintem).
en is cska veletlen elnyomtam a gombot, es azt hittem 12 mentem, de aztan rajottem hogy elneztem valamit
ezek automatak, es egy monitoron kellett beallitani, amikor kijottem meg mar ott vartak egy csomoan, tok sokan jarnak, persze a sok bunko nem takarit ki maga utan azt is nekem kell:(
mar nem olyan voros a fejem:)
én 12 percre járok, mert ezek is erős gépek, 18 percre meg nem merek befeküdni:) az a tutitutituti /a rákvörös fej/ :))))))
en 16 percre, nem akartam annyit mert ez nagyon eros es most rakvoros a fejem:P
nana, mindenki rakattan es mindenki barna akar lenni:D
:))) de ha egyszer rákattanok, nehéz abbahagyni:) még barnább és még barnább és még annál is barnább szeretnék lenni:) én már kb. másfél hónapja járok, heti 3x:) lassan úgy fogok kinézni, mintha egy bizonyos etnikai kisebbséghez tartozó lennék:) te mennyi időre mentél ma?
azert nehogy tul barnulj mert nagyon oregiti a bort:) fokozatosan:) en jol odaegtem:) szep szinem lett, nagyon jok ezek a szolik, hehehe
jaj:(( az nagyon nem jó:( én már alakulok:)) Anyukám szerint már jó vagyok így, mert már túl barna az arcom, hát... én nem így látom:))
na ez szuper akkor, meg van oldva, en ma voltam szoliban de oitthon hagytam ezt a kremet:((( tiszta gyogyo vagyok
Képzeld el, hogy ahova járok szolizni, ott is árulnak ilyet, ma megkérdeztem:) 2980 Ft-ért.
Beee:)) én már talpon vagyok, készülök a suliba:))
:)) jó barnulást! majd megnézem ott is! na, elhúztam aludni:)) mert holnap nem győzök pislogni:)
olyan 2300 korul lehet max... en ebayen vettem
ott is szetnezhetsz:)
csak az nem magyarul van:) holnap elhuzok en is barnulni:) mar alig varom!!
További ajánlott fórumok: