Zsirégető gyakorlatok (beszélgetés)
Álítólag a súlytól függően a 15 perc alatt 80-100 Kcal között.
Van ennek a nőnek sokféle ilyen gyakorlata, 1 és 5 mérföld között, és mindegyikből van a simább alap, és van tempósabb is. Érdemes rákeresgélni. Nekem még a simától is tud néha izomlázam lenni az oldalamon!
Leslie Sansone , walk at home. Így keress rá.
Ha figyelted, szól is néha, hogy közben kicsit feszes legyen a tartás. A vállak a csípő fölött, has megfeszítve...
A kettő nem azonos.
No és a helyben járás?
Ez csak 15 persc, egy mérföld, de van ám több is a neten.
A szüléseim után ( 3x )először mindig szobabiciklivel indítottam. Aztán mikor lement 8-10 kiló - kezdtem el tornázni. Imádom a tornavideókat, váltogatom őket meg újabbakat keresgélek, viszont még soha nem fogytam tőlük. Ellenben gyönyörűen formálják az alakot, izmosítanak, főleg, hogy amikor már egy kicsit edzettebb vagyok, fél-1 kilós kéz- és lábsúlyokkal csinálom a gyakorlatokat.
A hasam viszont soha nem volt olyan lapos, már-már horpadt, mint amikor a második gyerek után hastáncolni jártam és minden nap gyakoroltam otthon egy kicsit. :-)
Úgy úgy....
:D
Ez bizony igaz.....
Csinálj csak úgy, mintha nem fájna.....
Jók bizony.
Jók Béres Alexandra rövidkéi is. Jópofa a nő, kedves hangon adja elő a dolgokat, de nem lehet nem észrevenni, hogy amikor éppen azt hiszed, na most megyek szét, akkor kis kárörvendő árnyalat jelenik meg a mosolyában... :D
Ismerős, én se találom az antilustamint. Nekem egy ideje ronda hasam nőtt, még sose volt ilyen.
Az a helyzet, hogy más nem csinálhatja meg helyettünk.
Fogyni észszerű étkezéssel lehet.
Izmot építeni súlyzóval.
Nekem a kardio nem megy, az aerobhoz meg már vén vagyok. Különösebb válogatás nélkül edzettem, amikor rendszeresen csináltam és fogytam. Arra figyeltem, hogy felsőtest - alsó testfél-teljes test megosztásban váltakozva csináljam, és heti egy pihenőnap is legyen.
A nulla mozgásnál minden mozgás jobb. Helyi fogyás meg amúgy sincs.
Nagyon jok a videok. Koszonom.
Azt szeretnem meg tudni hogy melyik edzes tipussal lehet konnyebben fogyni pl: kardio aerob sulyzos
Azok a videók olyanok, hogy bemutatja a gyakorlatot, aztán jön a felirat, hogy ebből 30.
Én a végig követősöket szeretem.
Tégy a gáztűzhelyre egy serpenyőbe néhány dl zsírt, és gyújts meg alatta a tüzet. Menj be a szobába kapcsold be az okostelefonod, laptopod, számítógéped / a számodra megfelelőt válaszd ki/ és kezdj el Hoxázni.
Néhány perc elteltével hamisítatlan zsírégető gyakorlatban lesz részed. Az is lehet, hogy ezen csak a tűzoltók tudnak majd segíteni.
Köszönöm, nagyon szimpatikus! Fel is iratkoztam a hírlevelére.
A Fitness Blender's-nél is vannak low Impact videók, sőt meg lehet adni opciónak a No jump- ot is.
Enikőnél mindegyik fizetős, jól tudom?
Nézegettem már, nekem is tetszik, majd kikeresem a light-ot is. Nem tudok ugrálni.
Tiffany Rothe-re gondolsz?
Én is nagyon szeretem,van nála is több fokozat.
Ami még jó, a Fitness Blenders, sokféleképpen lehet a szűrőt beállítani. Angolul ugyan, de van online angol szótár is, ha elakad az ember.
Szia, több ezer van a youtube-n. Tetszésed szerint választhatsz.
Home workout, otthoni torna keresésre sok előjön.
Ami nekem bevált, nem biztos, hogy másnak is jó.
Kevésbé ismert Tatarek Rezső, neki FittAréna-felvétele is elég sok van fent a neten, azok kb. 40 perces edzések.
És magyarul beszél.
Sziasztok. Melyik az a mozgasforma amit itthon tudnèk vègezni ès tudnék vele fogyni?
Persze a kajara is figyelve.
Jo lenne valami video link,vagy bàrki szemèlyes tapasztalata.
További ajánlott fórumok:
- Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba?
- Ismered a Slimfit zsírégető kapszulát?
- Adiponix Szuper zsírégető tapasztalatok
- Hitek, Istenek, Angyalok, Ördögök - gyakorlat, elmélet
- Mi a különbség a zsírégető és az erősítő gyakorlatok minősége és mennyisége között?
- Segítene valaki zsírégető konditermi gyakorlatot összeállítani?