Szerintetek hány éves kortól érdemes elvinni egy gyereket a Csodák palotájába? (beszélgetés)
a barátom fiai már 4 évesen le voltak nyűgözve
de csak akkor érdemes kicsiként elvinni, ha folyamatosan tudsz beszélni hozzájuk, és megmagyarázni, mit látnak... akkor lehidalnak teljesen :)
7 éves volt a gyerek és nagyon tetszett neki. Főleg a fizikai kisérletek tetszettek neki. De kis gyerekek sok mindent nem tudnak ott kezdeni szerintem. Tropicárium az minden gyereknek élmény!
Budán van a Camponában.
Elmehettek úttörő vasutazni.A gyerekek szokták élvezni:)
Az állatkert is jó program-a vidámpark 3 éves kortól van-de mi imádjuk-fiam kedvence.Vesztek egy karszalagot,és majdnem bármire felülhettek korlátozás nélkül.Persze fejenként van a karszalag:)
Én ilyen kicsikkel kipróbálnám a budavári siklót. Az állatkert és a vidámpark is jó program. A Gellért-hegyen jót lehet sétálni és van egy jó kis csúszdás rész is ott. De arra vigyetek ócska nadrágot, mert elkopik.
Hírtelen ez jutott eszembe.
Az én fiam is 5-6 éves volt, amikor mentünk és nagyon élvezte.
(Kicsit én is jobbra számítottam...akkor látom, nem vagyok egyedül...)
További ajánlott fórumok:
- Gyerekkel vagy gyerek nélkül dísziteni a karácsonyfát? Hány éves kortól érdemes bevonni a gyereket?
- Hány éves kortól avassuk be és milyen módon a gyereket a temetés és a halál kérdésébe?
- Mikortól kell bilire ültetni a gyereket?
- Milyen korban lehet leghamarabb elvinni a gyereket az endokrinológushoz?
- Szerintetek egy közel 2 éves gyereket érdemes elvinni a Mikuláshajóra?
- Hány évesen érdemes elvinni egy kisgyereket musical előadásra, mondjuk a Budapesti Operettszínházba? Esetleg közületek valaki járt már ott g