Szerintetek egy közel 2 éves gyereket érdemes elvinni a Mikuláshajóra? (tudásbázis)
Te ismered a gyerekedet, milyen mozgékony. A fiam most 21,5 hós, két percet nem ül meg a fenekén.
Egyébként én most a járványos időszak (ha nem lenne h1n1, influenza járvány se vinném) alatt a közértbe se jön velem, Apja vagy a Mama van vele addig. Én nem kísértem a sorsot.
Egyébként tavaly ilyenkor sokat vittem emberek közé, december elejétől fogva beteg volt. Én mégegyszer nem is reszkíroznám meg, hogy még dec. 23-án is nézte az orvos, nem kell-e kórházba befektetni.
Én nem vinném most a járványos időszak miatt.
Mert igaz, hogy a közértben is elkaphatja, de mivan, ha pont a mikuláshajón kapja el?
Akkor megnyugtatna az a tudat, hogy de jól érezte magát, és a közértben is beteg lehetett volna? :-O
ráadásul a kétévesek nagyrészt még inkább félnek a mikulástól, inkább messziről szeretik nézni, szóba állni vele nem szívesen szoktak. Mesélni meg otthon is lehet róla. :-)
azért kérdezem mert a honlapjukon úgy van írva hogy 4-12 éves korosztályt szórakoztatják.
A jegyeket nyertem,elmennék szívesen,csak 70 perces hajókázás lenne,de én is félek ettől a fránya vírustól.
szerintetek?
További ajánlott fórumok:
- Miért nem akarok gyereket?
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Szerintetek a mai gazdasági helyzetben, (és 32 felé közeledve) harmadik gyereket bevállalni butaság?
- Milyen korban lehet leghamarabb elvinni a gyereket az endokrinológushoz?
- Szerintetek hány éves kortól érdemes elvinni egy gyereket a Csodák palotájába?
- Hány évesen érdemes elvinni egy kisgyereket musical előadásra, mondjuk a Budapesti Operettszínházba? Esetleg közületek valaki járt már ott g