Milyen korban lehet leghamarabb elvinni a gyereket az endokrinológushoz? (beszélgetés)
Szia!
Azt mondták hogy semmi gáz? Minden hormon rendben van nála?
Bár az én gyerekem 4,5 éves, 102 centi 16,5 kiló. Még őróla is azt gondolom néha, hogy kicsi...
Hol voltatok orvosnál?
A táblázatot szabad kivágni a kukába.
Emlékeztek-e a Hofi viccre?
Amikor kiadják rendeletbe, hogy 12 malacnak kellene a világra jönnie...??
Hofi azt kérdezte: és ezt tudják a malacok is??
Bocsánat a hasonlatért, de ez jutott az eszembe.
A fiam éveken át mindig a legkisebb volt.
15 éves kora körül egyik hónapról a másikra megnőtt. 173 cm magas lett.
Szia !
Magánrendelésre tudok adni számot talán gyerekkel is foglalkozik. Vagy mond egy nevet.
Ja és szerintem nem egy nagy összeg 5000 Ft. Bocs nem néztem meg hol laksz,mert a rendelő Kőbányán van.Ha kéred a számot írom privátban.
Nem hiszem, hogy beteg! Ha energikus, pörgős, akkor semmi gond nem lehet.
A pajzsmirigy alulműködés hízással, száraz bőrrel, memória zavarral, fázékonysággal, magas koleszterinnel jár. A túlműködés pedig hirtelen fogyással, idegességgel, izzadással, stb.
Irasd be sportolni, hogy erősödjön:)
Ha nem magas senki, akkor ő sem lesz az.
Sok kis gyerek alacsony és könnyű, aztán majd ha már lesz ideje enni, akkor megerősödik:)
Gyűlöltem, hogy az édesanyám orvoshoz vitt azért, mert szerinte és kicsi vagyok... Csak arra nem gondolt, hogyha ő 153, apám pedig 167, akkor nem valószínű, hogy manöken magasságú leszek.
Még most is dühös vagyok azokért a meghurcoltatásokért!!!!!!!!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Írd le azt a szót, ami leghamarabb eszedbejut az előzőröl!
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Nárcisztikus férfit, hogy lehet leghamarabb lerázni?
- Szerintetek egy közel 2 éves gyereket érdemes elvinni a Mikuláshajóra?
- Szerintetek hány éves kortól érdemes elvinni egy gyereket a Csodák palotájába?
- Hány évesen érdemes elvinni egy kisgyereket musical előadásra, mondjuk a Budapesti Operettszínházba? Esetleg közületek valaki járt már ott g