Hány évesen érdemes elvinni egy kisgyereket musical előadásra, mondjuk a Budapesti Operettszínházba? Esetleg közületek valaki járt már ott g (tudásbázis)
5 éves lesz a kislányom a nagyobbik 12
Az Operettszínházba szeretnék megnézni a Szépség és a Szörnyeteg című musicalt.
Érdemes elvinni a kicsit?Tapasztalatok?
Mi megyünk egy gyerekelőadásra, már alig várom.
És persze ő is. Egy órás, biztos nagyon szereti majd( 3 éves múlt)
Az én lányom 4 éves volt amikor először eljött velünk színházba, a József és a bűvös kabát ment. Imádta, és azóta is imádja a színházat, főleg a zenés darabokat, és persze a meséket. :)
Gyerek függő egyébként szerintem. A barátnőm kisfia 6 éves, és nem lehet elvinni, mert 10 perc után nem bír a fenekén ülni. :)
Szia! Engem az Operába vittek már egész kis korom óta, tehát 5-6 éves korom óta jártam kb., balettot néztünk, azt nem kellett megértenem, csak szép volt ahogy ugrálnak a fiúk-lányok.
A Bánk bánt néztük meg még olyan 7-8 évesen, szerintem megértettem miről szól. :-)
De musicalre Én inkább valami gyerekelőadásra vinném, mert lehet nem értené, és az csak nyűg neki. Bár szerintem gyerekfüggő, lehet imádná az Abigélt :-) Attól függ mihez szokott otthon, Nekem a bátyám balettáncos volt, így már otthon hozzá voltam szoktatva a komolyzenéhez, baletthez.
További ajánlott fórumok:
- 18 éves budapesti és környéki lányok
- Segítségeteket szeretném kérni!!!Hogy a fenébe kell úgy bevásárolni, hogy hónap végén is maradjon? 4 fős család, két kisgyerekkel!
- Miért puszilják szájon a kisgyerekeket?
- Egy kis budapesti atlasz
- Egy délutáni Operettszínház előadásra mit vennétek föl?
- Melyik helyet válasszam a Budapesti Operettszínházban?