Szerintem még mindig "jó" pasi vagyok, csak egy kicsit... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
"Szívesen küldenék ezért Neked egy kedves jelet. Így - látatlanban - azonban, sajnos, ez képtelenség."
Talán egyszer felfedem magam. Talán...😋😊
A pozitív tulajdonságokat kell dicsérni, nem a negatívat. Például főzöl egy finom levest: ügyes vagy!
Kedves vagy valakivel: kedves vagy!
A negatívakat el kell fogadni, majd utána változtatni rajta mert elfogadás nélkül nincs változás, csak visszasüllyedsz az önhibáztatás-önbüntetés pocsolyájába.
"Azt hittem, hogy a kutya se fog reagálni erre a vallomásra."
Tévedni emberi dolog! :-)
Én örömmel olvastam a vallomásodat, és annak is örülök, hogy itt a 70. hozzászólásban elárultad, hogy mi a "titkod". (Szívesen küldenék ezért Neked egy kedves jelet. Így - látatlanban - azonban, sajnos, ez képtelenség. Irigykedni azonban irigykedek! :-) Egy kicsit... :-) ...Már csak a "korszellem" miatt is...)
Nem állt szándékomba önteltnek tűnni, letisztult, őszinte érzéseim vannak azzal kapcsolatba ahogy belepillantok a tükörbe. A biológiai éréssel nem nagyon tudok mit kezdeni, sokat pihenek és megpróbálok pozitívan hozzáállni a dolgokhoz, a jókedvet, a nevetést is szeretem. Ha valakinek ez "öntelt", "beképzelt", szíve joga, nem nagyon tudok vele mit kezdeni. 🙂
Annak ellenére elég sok (kb. 70) hozzászólás született, pedig azt hittem hogy a kutya se fog reagálni erre a vallomásra. 😃
Vegyük úgy hogy magammal számoltam el nyilvánosan, eszembe se jutott nagyképűsködni, azt meg végleg nem gondoltam volna hogy ez irigység vagy féltékenység tárgya lehet. 😃
Az önelégültséggel az önteltség, beképzeltség, pöffeszkedés, kivagyiság, gőg a rokon, és az ilyen emberekkel kapcsolatban talán még jogos is az a hangnem, melyre itt "szokás" ráállni.
Csak emiatt szóltam hozzá a vallomásodhoz. (Mivel az a gondolatom támadt, hogy jobb, ha megjegyzem: kezdődik a "körbepofozkodás", amit nem érdemeltél meg a vallomásoddal.)
"Bár én láttam már itt sok csodát, az se biztos hogy tényleg pasi írta ki 😅"
Az a te gondod! 😄
"Ez csak külsőség, lehet valaki lélekben is fiatal és ez sokkal fontosabb."
Igen! 👍
"Ez persze csak 1 kiragadott rész a mondatából, de itt az a lényeg, hogy a szeme csillog úgy, mint egy 20 évesé."
Igen, pont erre gondoltam! 👏
"Ez a vallomás nem önelégültséget sugall, hanem elégedettséget. Szerintem."
Szerintem is. Köszi! 🙂
"Azt gondolom sokan szeretik magukat, pont ők nem hangoztatják, hogy mennyire is szeretik, hiszen nincs szükségük megerősítésre. Minek, kinek?"
Ez nem hangoztatás hanem megállapítás, és jól esett kiírni mert ezt éreztem. 🙂
"A húszéveset írt, nem azt írta 20 évet. Arra gondoltam 20 évesen még általában jól néz ki az ember."
A külsőm már nem 20 éves, ezért írtam a szememet hogy az szerintem nem változott. 🙂
Köszi! 🙂
(Amúgy nem foglalkozok a huhogókkal!)
"Önimádás, hogy jó vagyok."
Hát van benne az is🙂, de én inkább megelégedettségnek hívnám, úgymond teljesítménytől függetlenül.
Az embernek nem csak akkor kell elfogadnia magát amikor minden jól megy és jól teljesít.
Akkor a legnehezebb amikor semmi se sikerül.
Mindig közöttük mozgolódtam, az élet megadta, de az én döntésem is volt! Jobban éreztem magam velük, szerintem ezzel nincs gond! 🙂
Szerettek, sőt mi több imádtak! 🙂
Oké, a külső is benne volt, de leginkább a huncut, fiatalos lelkületem, személyiségem, hogy mindig meg tudtam nevettetni őket! 🙂
Egy nőnek fontos hogy jól érezze magát, tehát szórakoztassam! 🙂
Igen!
Bár én láttam már itt sok csodát, az se biztos hogy tényleg pasi írta ki 😅
További ajánlott fórumok:
- Szeretnék vásárolni egy ellipszis trénert. Tudtok segíteni hogy milyet vegyek? 130 kg vagyok, a legtöbb súlykorlátos szerintem.
- Egyedül vagyok, s szerintem leszek, ünnepek közepette is!🙄
- Fizikailag létezhet az, amit a baba megiszik, rögtön átfolyik rajta és alul kijön? Szerintem nem, de ha nem akkor vér és ideges vagyok!
- Én nő vagyok. Szerintem a férfiaknak sokkal jobb dolguk...
- Alkalmatlan vagyok mindenféle párkapcsolatra, szerintem...
- Szerintem kicsit elaludtam a WC-n, szerintem! 😁