Egyedül vagyok, s szerintem leszek, ünnepek közepette is!🙄 (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Valamikor még az u.n. kosztümös filmek mentek, azokat szerettem: Kőszívű ember fiai, Aranyember, és hasonlók. Amikor már a Star Wars és társai jöttek, attól kezdve én is hanyagoltam.
Szilveszterkor még visszakapcsoltam magyar adóra a Hofira és a Sas kabaréra, de hol vannak már azok.
Én életemben még egyetlen karácsonyi filmet nem láttam.
Maximum 20 percet vagyok képes képernyőt nézni.
Egyáltalán nem volt szándékomban beszólni. Ahogy írtam én is: ízlések és pofonok...
De azért gondolj bele, (most néztem utána) 1990-ben készült a sorozat első része = 32 évvel ezelőtt!!!
Csodálkozol, hogy ennyi év alatt már egy kicsit ráuntam? :))
Azóta minden évben ez megy a tv-ben karácsonykor! Néhány éven keresztül én is szívesen néztem újra és újra.
Nem mondom, hogy ne vetítsék le ismét, de azért már valami mást is kitalálhatnának!
Te jóban vagy magaddal.:)
Hasonlóan karácsonyoztam sokáig. (kivéve a filmet:))
Sosem voltam magányos és sosem siránkoztam azon, hogy 3 napot egyedül (magammal!) kell töltenem.
Ok.
Töltsd kellemesen a karácsonyt!
Csak felmerül a kérdés, hogy mit tettek egész évben azért, hogy ne egyedül kelljen ünnepelniük?2
Kemény vagy mint a vidia, szokták mondani. Lehet tévedek, de úgy gondolom nő vagy ezért inkább nem írok semmi keményet
Csak leéltünk 35 évet és remélem megérjük együtt a Karácsonyt is
Ha nem, akkor füstbe ment a 35 év?
Igen! Szeretteidre gondolsz, most is gyújtasz az emlékükre egy szál gyertyát a megterített asztalon. Ne add lentebb a terítést most sem, mint amikor még a család teljes volt, és nem a karácsony miatt örültetek egymásnak, hanem mert karácsony nélkül is szerettétek egymást.
Majd lesz tv, meg itt leszünk néhányan. Nem leszel magányos, csak egyedül!
Van ezzel így még több száz ember... és minden Karácsonykor olvashatjuk a magányosságukról a bejegyzéseket. Ami nem baj, írják csak ki magukból.
Csak felmerül a kérdés, hogy mit tettek egész évben azért, hogy ne egyedül kelljen ünnepelniük?
De még utolsó? lehetőség, hogy meghív valakit vacsorára. Akár az utcáról.
További ajánlott fórumok:
- A legidegesítőbb reklám szerintem...
- "Jaaa és szerintem ma már nagyon ritka az olyan felnőtt nő, akinek ne lett volna minimum egy abortusza. . . "
- A legszebb szerelmes dal szerintem...
- Egyedül az ünnepek alatt
- Hogyan viseled egyedülállóként az Ünnepeket?
- Nagyon szeretek egyedül lenni. Szerintem jobban, mint az...