Fizikailag létezhet az, amit a baba megiszik, rögtön átfolyik rajta és alul kijön? Szerintem nem, de ha nem akkor vér és ideges vagyok! (beszélgetés)
Kedves Zsócika!
Annak örülök,hogy a babáddal nincs különösebb gond,de annak nem,hogy milyen hangnemet ütsz meg azokkal szemben,akik segíteni próbáltak neked,köztük én is,egész pontosan a lakhelyedről.
Ha olyan nagyon tudsz mindent a felvetett témával kapcsolatban,akkor mi a fenének csináltad a pánikot?
Itt senki nem volt rosszindulatú,mindenki segíteni próbált,hisz ezt kérted,nem?
Ez a mondatod viszont lehet,hogy rád is vonatkozik,gondold végig: "Ritka sajnos az az ember, aki előbb gondolkodik mielőtt megszólalna."
Igen köszönöm a válaszod. A tétlenkedés...nos egyik kedves hozzászólónak válaszolnék, hogy nem egyszer ügyeleten kötöttünk már ki akár hasmenés, akár más tünetekkel, a válasz ugyanaz jelen esetben a hasmenésre: diéta, laktózmentes tápszer, Hipp Ors, szmekta, (már ha elfogadja)ezt már ügyelet nélkül is szerintem minden anyuka tudja, mellékelve az éjszaka közepén felcsöngetett flegma álmos fejjel lekezelő stílusban előadva a kedves ügyelet részéről. És visszatérve a kérdésemre a válasz, igen simán átfolyik a gyereken és nem vér volt, hanem a répalé. Én kedvelem ezt portált, és nem tétlenkedni szoktam idejönni nyílván az éjszaka közepén, de ez megint élő példája volt annak, hogy az emberek milyen rosszindulatúak is tudnak lenni, és mint magam bőrén, mint a gyermekem bőrén is megtapasztalva sajnos az orvosi segítségnyújtásban 5-ből 4x csalódtam.
A kiszáradással kapcsolatban azért én sem vagyok teljesen hülye,még ha annak is lettem itt nézve, nincs kiszáradva a fiam, mert elfogadja a tápszert, a répalét, csak átfolyik rajta.
Ez a válasz konkrétan nem neked szólt, neked csak az első mondat, a köszönöm. Ritka sajnos az az ember, aki előbb gondolkodik mielőtt megszólalna.
persze rögtön doki és ennyi,méghanincs is komoly baj ez a legtisztább
szerencsére ritkán van komoly baj azért, deakkor is doki márcsak azért is hogy megnyugtassa a szülőt
Nem értem azokat a szülőket, akik képesek itt tétlenkedni és várni az okosabbnál okosabb hozzászólásokat és bizonytalanságban tudnak élni a gyerekük állapotával kapcsolatban.
A leghelyesebb rögtön az orvos, amint valami furcsát vesznek észre és csak az tud megnyugtató(bb) választ adni a kérdésekre.
Naaa, lányom 8 hós és mai napig 5-6 teli pelusa van...nincs kiszáradva
Kérdező! Nem, nem létezik olyan hogy 2 perc és kijön a belétöltött anyag. Azonnal vidd orvoshoz!
NE ITT KÉRJ TANÁCSOT,HANEM VIDD ORVOSHOZ A BABÁT,VAGY VIDD A KLINIKÁRA.
Könnyen ki is száradhat a leírt dolgok alapján,tehát mindenképpen orvosra van szükségetek.
További ajánlott fórumok:
- A legidegesítőbb reklám szerintem...
- "Jaaa és szerintem ma már nagyon ritka az olyan felnőtt nő, akinek ne lett volna minimum egy abortusza. . . "
- A legszebb szerelmes dal szerintem...
- Kukába a mosódióval, szerintem!
- Mit tennétek, ha nem tudnátok eldönteni, hogy a párotok hazudik-e vagy nem?Arra gondolok, hogy szerintem ismerkedik titokban más lányokkal.
- Egy fizikailag erős, ugyan akkor kultúrált férfi manapság még vonzó?