Szerintem még mindig "jó" pasi vagyok, csak egy kicsit... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Igen!
Bár én láttam már itt sok csodát, az se biztos hogy tényleg pasi írta ki 😅
Hozzáfűzném hogy a kinézetünk függ attól is - főleg idősebb korban - hogy kit mennyire viselt meg az élet. De az életmódon is sok múlik.
Ha pl. sportolsz nem csak fitteb és egészségesebb leszel idősebb korodban is, de megtarthatod a mostani igazán remek küldődet is.😉
Mondjuk, ha már hahstag, akkor a "#neverchange" (soha nem változik) az egyetlen, amibe (ha nagyon akarnék) bele tudnék kötni.
Folyamatosan változunk.
Enissa!
Ha nem csak a címet, hanem az 1. hsz-t is nézed akkor ott van: A szemem👁️ ugyanúgy csillog mintha 20 éves lennék! 🙂
Ez persze csak 1 kiragadott rész a mondatából, de itt az a lényeg, hogy a szeme csillog úgy, mint egy 20 évesé.
Megelőztél a csillogó szemmel. 🙂
Ezzel kapcsolatban azért még reagálok Enissa egyik hozzászólására.
Jó, rendben, igazad van, nem volt itt senki "támadó", visszavonom.
Megkísérlem "átfogalmazni" a véleményemet: valószínű, hogy az első hozzászólók csak csipkelődtek, amikor a fenntartásaikat megfogalmazták a vallomástevő állításával szemben.
"Ez a vallomás nem önelégültséget sugall, hanem elégedettséget. Szerintem."
Egyszóval sem írtam, önelégült. Bár az sem baj.
Szerintem is elégedettségre vall ez a vallomás. Azaz a vallomástevő elégedett magával. Ez jó dolog.
Viszont - szerintem - egyetlen kommentelő sem lépett fel irányába támadólag. Véleményt írtak, de semmi támadást nem látok egyikben sem.
Nem egyformán látjuk a dolgokat. De ez nem is probléma.
Értem mit írtál, csak az emberek nem egyformák, van amelyik ember fiatalabbnak néz ki, van aki meg idősebbnek.
Tehát hiába néz ki valaki idősebbnek, vagy az is, ha valami hibádzik benne.
Tudnék ide feltenni, nagyon is jóképű családtagot. De nem szoktam semmit megosztani.
És nem a fiam, mert ő szőke és kékszemű, nekem meg a sötét színek jönnek be.
A férjemről is mindig azt mondták nagyon jóképű, sok nő repült rá. Nem mindenki pattanásos kölyökgólya. :)
További ajánlott fórumok:
- Szeretnék vásárolni egy ellipszis trénert. Tudtok segíteni hogy milyet vegyek? 130 kg vagyok, a legtöbb súlykorlátos szerintem.
- Egyedül vagyok, s szerintem leszek, ünnepek közepette is!🙄
- Fizikailag létezhet az, amit a baba megiszik, rögtön átfolyik rajta és alul kijön? Szerintem nem, de ha nem akkor vér és ideges vagyok!
- Én nő vagyok. Szerintem a férfiaknak sokkal jobb dolguk...
- Alkalmatlan vagyok mindenféle párkapcsolatra, szerintem...
- Szerintem kicsit elaludtam a WC-n, szerintem! 😁