Alkalmatlan vagyok mindenféle párkapcsolatra, szerintem... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Valóban, a szingli lét is megoldás lehet.
Ez a mostani partnered tehozzád képest konzervatív. Megemlíteni azért csak-csak szabad valami elképzelést?!
Ha ő azt rögtön magáraveszi, akkor valószínűleg eleve gyanakvó, - olyan akitől nem áll messze a féltékenység.
Baj lesz ebből, more :-)))
Te már nagyon is kikacsingatsz. Lehet, hogy előbb-utóbb észreveszi...
Szóval te csaj vagy. :-)
Abból amit korábban leírtál, ez tulajdonképpen nem derült ki, csak az utolsó hsz-dből.
Hát nem is tudom, talán neked a nyitott kapcsolat felelne meg, - már amennyiban az egyáltalán képes lenne bárkinek is megfelelni, de állítólag némelyeknek bejön.
Akkor van állandó partnered, annak a megléte a jelek szerint neked fontos. Viszont ha a nyitott kapcsolatban élve neked megtetszik valaki más, akkor nem kell a dologból lelkiismereti kérdést csinálni.
A folytonos önostorozásnál, önvádnál lehet hogy még ez is jobb. :-)
De, elég nagy a baj, jelenleg is kapcsolatban élek de szokás szerint más tetszik. Ő sem független, szóval próbálom "visszafogni magam" Egyébként annyira jó pasi, annyira tökéletes <3 hogy biztos körberöhögne...
Amennyi pofont én már kaptam (virtuálisan) az lenne a csoda, ha nárcisztikus lennék. Vagy ha lenne önbizalmam.
Belőlem normálisan működő ember már aligha lesz, mert úgy 20 éve romlott el minden.
Ebből inkább csak annyi következik, hogy zárkózott vagy és - szerinte - önző, nade aki saját magát nevezi szép szerényen balf"sznak, az aligha lehet egy magát állandóan fényező nárcisztikus. :-)
Azt az érzetet, hogy te lélekben képtelen vagy a hűségre, talán csak a nem megfelelő kapcsolatban való élés eredményezte.
Lehet hogy nem is olyan nagy a baj, mint ahogy gondolod. :-)
Annyi ismerős dolgot írsz!
"A szerelembe szerelmes" - ez én voltam/vagyok. Kövér, gátlásos - szintén. "Nem éltem ki magam" - ugyanígy. És én is úgy gondolom, hogy fontos megélnünk az életkorunknak megfelelő dolgokat.
De ettől még nem leszel alkalmatlan a párkapcsolatra. 31 éve élek házasságban. :) A volt párod beszólása túlságosan mély nyomot hagyott, folyamatosan rombolja az önbecsülésed. Megnehezíti a dolgod. :(
További ajánlott fórumok:
- A legidegesítőbb reklám szerintem...
- Tlan - tlen/talan -telen ABC-ben /pl. alkalmatlan, idomtalan, reménytelen/
- Huszonévesek! Beszélgessünk a párkapcsolatunkról, a pasinkról/pasikról és az élet nagy dolgairól!
- "Jaaa és szerintem ma már nagyon ritka az olyan felnőtt nő, akinek ne lett volna minimum egy abortusza. . . "
- Szerintem ha valakinek párkapcsolata van, nem szép dolog...
- A fiam egy balek a párkapcsolatában szerintem. De nem...