Szeretnék feszesebb cickókat milyen tornával érhetem ezt el? (beszélgetés)
Szia!!:)
Jajj örülök neked:), jó, hogy olyan helyre kerültél ahova szerettél volna menni:).
Én is csinálgattam ám az edzést :)
Szia!
Nah hazaértem...minden rendben volt és képzeld olyan részre jutottam, ahova akartam. :) tök jó:)
De majd leírom a többit priviben. :)
Jah és tornáztam :D súlyzóm nem volt, úgyh azzal nem sikerült edzeni, de a többit csinálgattam :)
Rendben, várom majd a beszámolót:)!
Puszii:)
Okés....Te is vigyázz magadra! Meglesz :P majd mesélek. :)
Pussz!
Akkor vigyázz magadra:)!Jó belekóstolást a "nagy betűs" életbe:).
Puszi :)
Ok-ok :)bízom benne, h hamar megszokom.
Kocsival kb. úgy 1 óra, úgyh annyira nem vészes.
Meg busz is sok jön-megy:) már lassan indulunk:(, úgyh nemsokáig leszek :( :( remélem gyorsan lefog telni.
Jó legyél, majd akkor jelentkezem :)
Szia!Ne haragudj, hogy csak most... Anyuéknál voltunk kajálni, tele vagyok mint a déli busz:D.Szorítok mindenképp, biztos ügyes leszel:)!Messze mész gyakszira a lakóhelyedtől?Igen jöhetne az igazi nyár, mert én imádom a nyarat, az esőt utálom!Remélem még fent leszel ma:).
Neked is vidám délutánt:)!
Jaja kezdem :(. Majd szoríts! :)
Huh ne is mondd... :S itt hol süt a nap, hol beborul... narancssárga riasztást adtak ki éjfélig, úgyh bizti lesz még itt vihar :S. Most már tényleg jöhetne az "igazi" nyár.
Ha találok vmi netkávézót, akkor majd írok onnan, bele se merek gondolni mi lesz velem net nélkül :D
Na megyek még szét nézek mit hagyok itthon...
Addig is vidám szép napocskát! :D
Szia!
Semmi gond, mostanába nekem se sok időm van netre..pakolgatok be :( :)
Bizony, az szuper ha van már izomláz. :) Nekem is tetszik ez az egész, nem vészes...és időm is van rá mindig :)
Sajnos, majd csak jövőhét pénteken tudok írni :(
De addig is majd tornázgatok, ígérem! :D
Szia!
Ne haragudj, de tegnap nem voltam itthon egész nap:).Este későn jöttünk haza, akkor meg már nem volt lelkierőm írni:)...Én is csinálom, ezt a falnyomósat is, meg a "meditálósat":D+egy kis súlyzózást.Izomlázat érzek már, az tök jó nem?:)Az a legjobb az egészbe, hogy ezt nem unom meg:), mert tudom variálni a gyakorlatokat és annyira le sem fáraszt:).
Szia!
Én is bocs. :) Huh az már komoly év :)
Ma párommal voltam egész nap (itt-ott).
Tegnap csak keveset súlyzóztam, de amúgy érzem, h van egy pici izomlázam. Ma majd nemsokára elkezdem a gyakorlatokat :) remélem párom nem fog viccelődni,mert tegnap is még este csináltam az összenyomósat Ő meg azt hitte "koncentrárok" vmire :D
Szia!!!!:)
Bocsi, hogy csak most jöttem,de táncon voltam (néptáncolok több mint 8 éve) és nem rég értem haza.Hulla vagyok:), de csináltam melltornát:D, "gyúrtam vazze":)olyan falnyomósból csináltam 20-at meg kézösszetevősből 10x30mp :P, ennyi asszem elég volt belőle mára.Holnap majd súlyzózom is:)).Te súlyzóztál?:)
Kösziii :)
Nos az összenyomósat megcsináltam, súlyzózásból még van.
Jah..azon gondolkoztam, h estefelé megkellene csinálni egy pár olyan falnyomósat :D még tegnap próbáltam...eléggé hatásos sztem :)
Te hogy haladsz?
Rendben:)
Jó étvágyat:)
Szép napot!!
Bízzunk benne! :)
Én most lelépek ebédelni,de majd értekezünk..
További Szép Napot! :)
Köszönöm a helyzetjelentést :D.
Én se tudok aludni, ha vihar van, meg félek is kicsit:D...Remélem nem lesz nagy vihar ebből a fülledt melegből:S.Mert nagyon úgy néz ki,hogy nem lesz jó vége ennek a sok szürke felhőnek az égen...
:D akkor feszesítésre fel :D
Jelentem: itt jelenleg napos, meg olyan fülledt meleg egy kis széllel mellékelve :S ...de itt is néha beborul. De a lényeg, h már péntek van.
Tegnap alig tudtam aludni a dörgésekől :( remélem ma már nem lesz semmi vihar feeling :)
Na de jó:).Én majd nem sokára kezdem:).
Milyen idő van felétek?Itt hol borult, hol süt a nap, pedig én meleg nyarat akarok!!!!:)
Szia!
Hát délelőtt csináltam 6x30mp-et a kézösszenyomósból, a súlyzózást még nem kedztem el :), de majd folytatom így apránként :)
Szia!
Na megcsináltad már a gyakorlatot?:)Én még nem majd csak délután:)!
Oké :)Bizony... Alig várom a hnapot :D
JóÉjt! :)
Itt is egész jó idő volt ma:).Az én kedvem is jobb volt tőle:).Na most megyek, mert még vár a fürdés, meg álmos is vagyok:).Akkor holnap újult erővel mellbedobással új nap elé nézünk:D.
Holnap értekezünk:).Jó éjt!:)
Akkor ott most nyugi van. :)
Jah,sajnos ezen a héten ilyen pocsék idő van:(
Mondjuk ma sütött a nap rendesen, a kedvem is jobb volt :)
Nálatok most milyen az idő?
Itt villámlik meg dörög :( de szerencsére még nem esik
Ahha, elég jó, csak majd az angolt kell erőltetnem :S
Huh az is komoly.
Mikor kicsi voltam én is óvónő akartam lenni :) na meg fodrász :D
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk együtt, okosan tornával és kitartással nem éhezéssel!
- Szülés után rendszeres tornával a csinos alakért
- Milyen itthoni gyakorlatokat tudtok ajánlani a lábak és a fenék izmosabbá, feszesebbé tételéhez?
- Ki tud valami hatékony gyakorlatot, vagy bármit hogy a mell feszesebb legyen?
- Középkorúan már nem is érheted el a laposabb, feszesebb hasat tornával?
- Itt a nyár! Szeretnék feszesebb bőrt, formásabb alakot. Milyen étel recepteket és mozgás formát javasoltok?