Ki tud valami hatékony gyakorlatot, vagy bármit hogy a mell feszesebb legyen? (beszélgetés)
Persze minden attól függ, milyen a kiinduló helyzet.
Ha annyira nem gáz, valamit lehet rajta alakítani...próbáld meg, nem veszítesz vele semmit. A torna megemelheti, formásabbá teheti...én így voltam, persze szülés nélkül, mint írtam.
Sajnos bárki bármit isajánl neked ,a négy gyerek a kulcssszó.A mell 90 % ban zsírszövet amely a szoptatásnál felemésztődik,de vissza már nem nagyon termelődik/bezzeg a derékra igen:)/A tejmirigyek kiszorítják és elhasználják az energiáját.Nem tudod sem visszakenni,sem visszamasszírozni.De ott van 4 gyerek,és azt hiszem te is gondolod,hogy megérte:)
Ha nagyon zavar a plasztikai sebész tud segíteni.Ha eléggé gázos még TB-re is lehethogy megy/pszichés alapra kell hivatkozni!/
További ajánlott fórumok:
- Gázkonvektorral való fűtést hogyan érdemes használni, hogy meleg is legyen, meg költséghatékony is?
- Kefalgin tablettából tényleg 2 tablettát kell bevenni, hogy hatékony legyen?
- A rézkilincset hogyan lehet hatékonyan megtisztítani, hogy ismét fényes legyen?
- Tudtok valami hatékony gyakorlatot, ami az alhasra jó?
- Szerintetek mennyire hatásos Rubint Réka 2008 DVD-jén látható gyakorlatok? Mennyi idő kellett ahhoz hogy látható legyen a változás?
- Milyen itthoni gyakorlatokat tudtok ajánlani a lábak és a fenék izmosabbá, feszesebbé tételéhez?