Szerintetek mennyire hatásos Rubint Réka 2008 DVD-jén látható gyakorlatok? Mennyi idő kellett ahhoz hogy látható legyen a változás? (tudásbázis kérdés)
Hát majd akkor csak 10-10percet vagy annál kevesebbet csinálok a gyakorlatokból és majd fokozatosan növelem...
Köszi a tanácsokat:)
Eleinte minden másnap hasaztam, aztán már minden nap. Nem tudom, nekem a hasazás nem volt nehéz, simán végigcsináltam elsőre. Nekem a popsi-csípő az, amit képtelen voltam/vagyok a kezdetekkor végigcsinálni, még a comb is megy, igaz anyázások közben, de megcsinálom, de a csípőm iszonyúan tud égni a feladatok közben.
Most én még jelenleg csak szobabicajozok napi 20 percet, plusz saját magamtól néhány comb-popsi-has gyakorlatot, még nem merek hirtelen belevágni Rékába, mert vagy 4-5 hónapja semmit sem mozogtam...:-( Lusta voltam, de most erőt vettem magamon.
Kitartás! Megéri, szerintem nagyon jó alakformáló Réka dvd-je.
Szia:)
Nagyon jó,hatásos,de hogy mások is lássák rajtad a változást ne csak Te ahhoz kell kb 2-3 hónap.
További ajánlott fórumok:
- Hitek, Istenek, Angyalok, Ördögök - gyakorlat, elmélet
- Melyik volt az a "jótanács", amit a gyermeknevelésről kaptál, és tényleg jótanácsnak hittél, míg a gyakorlat bebizonyította mekkora butaság?
- Tudom, hogy adhat téves eredményt a terhességi teszt, de ez gyakorlatban is igaz? Tapasztalatokat kérek! Köszi
- Az anyatej és az elválasztás gyakorlata
- Tudna nekem valaki nagyon hatásos hasizomerősítő gyakorlatot írni? Nem fogyni szeretnék, erősödni.
- Mi a véleményetek Rubint Réka 2008 dvd-jének gyakorlatatiról?