Kefalgin tablettából tényleg 2 tablettát kell bevenni, hogy hatékony legyen? (tudásbázis kérdés)
oóó, te gonosz. DD
Reggel szoktam, úgyhogy egész napra be vagyok állva.
Mondják, hogy :mert a rákosok is ezt kapják...hát csak van valami erősebb, ha netán. Meg gondolom, csak van erősebb is.
Érdekes, mert a 80 éves ortopéd doki óva intett, ő cseppet írt, de "csak ritkán", ahogy te is mondod. A 45 körüli házidokim legyint, és írja amennyit kérek.
Szóval, te már így ismertél meg, akkor néznél nagyot, ha tiszta lennék. DD
Van ahol a tramadol népszerű dizájnerdrog.
Szóval értem már miért vagy olyan furcsa néha;)
Szerintem már az vagyok, 14 éve szedem. Mit okoz???
Dokimnál rákérdeztem, de legyintett.:(
Az nagyon jó, nekem is van itthon, meg Curidol, annak is van tramadol hatóanyaga.
De vigyázok, nem szedem folyamatosan, nehogy tramadol függő legyek, de nagyon jó fájdalomcsillapító.
Én meg csak abbahagytam, semmi jövedelem, még 2-3 évem van.
Pedig én is imádtam, de épp mondtam, mikor már nem volt kötelező a köpeny, hogy inkább a széken ülést kellene lazítani, nem az öltözködést.
Ez az egy gondom volt, még az öltöztetést megoldottam; felállítottam a padra a gyerekeket olyankor. D
Reggel másfél órán át szó szerint mindenem.
Contramalt szedek, ami nem egy algopyrin.:((
Nem tudom, a házidokim azt mondja, igen, de ezt csak neurológus mondhatja ki. De az meg csak küldözgetett ide-oda, több CT, MRI , EEG volt.
Otthagytam már két dokit, elegem volt.
Hálistennek megtehetem, hogy lefekszem olyankor, de ugye ez 2 nap, mert másnap még "zsibbadtnak" érzem a fejem.:(
Én esküdni mernék, hogy a gerincem állapotától függ, csak ezt nem veszik komolyan.
2013. márciusában kezdődött.
2014 végén adtak Apranaxot, az néha használ.
Én épp 10 napja kezdtem 500 mg. magnéziumot szedni...meglátjuk.
A Flectorra én már nem reagálok.
Köszi.:))
Engem vizsgáltak három és fél évig, de nem adtak semmi gyógyszert. Csak vizsgálatra küldtek, meguntam.
Így magamtól vagyok kénytelen próbálkozni.
Igazán migrénre való gyógyszert háziorvos nem írhat állítólag fel.
De, ha tudsz olyat, amit igen, szívesen veszem, mert én rengeteget szenvedek.
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Milyen tablettát használtok gépi mosogatáshoz?
- Érdemes kiváltani a Frontin tablettát?
- Tényleg igaz, hogy ha a gyereknek megfázás ideje alatt is adjuk tovább a multivitamin tablettát, hogy csak a bacikat erősítjük vele?
- Magne B6 ugyan olyan hatékony rágótablettába, mint rendes tablettába?