Szerethet - e valaki úgy hogy belebetegszik? (tudásbázis)
pl. ilyen különbségekről szól: "A férfiak a Mars-ról, a nők a Vénuszr-ról jöttek című könyv is (John Gray, Ph.D.)
De be lehet vadászni többet is a témában...
Az én szerelmem viszonozza érzéseit, de mégsem
lehetünk egymásé. Így betege vagyok hiányának,
amitől valóban még jobban fájnak, amúgy is fájós
lábaim. Amikor együtt vagyunk semmilyen fájdal-
mat nem érzek, de ahogy elmegy minden porcikám
mázsaként nehezedik rám. A szívemről nem is be-
szélve...
IGEN. :))))) de már gyógyulóban vagyok mint 24 éve :(((( mikor elkezdödött ez a fergeteges "beteg" SZERELEM
Persze az is kellett hozzá, hogy realizálódott már a helyzetünk azóta már együtt vagyunk.
Hála-Istennek.
Szurkolok NEKED is, hogy Boldog, Egészséges tudjál "LENNI"
A szerelem az egy fontos dolog az életben.
Később a szerelem , szereteté alakul át ami egy életen keresztül kell kialakítani. Nem szabad kis dolgokon megharagudni.Nem szabad úgy lefeküdni,hogy ne békessségben aludjanak el egymás mellett.
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Lelki bajokat lehet szomatizálni, de kérdés beteljesült szerelemről van-e szó, vagy beteljesületlenről.
A kiteljesedett kölcsönös szerelembe nem igen, hiszen annak boldogítónak kellene lenni....
Lehet, de szerintem uralni is lehet az érzést. Sőt, kell is. Egy ismerősömtől kérdeztem egy nagy szerelem végén, hogyan bírja. Azt mondta, meditál és megpróbálja uralni az érzéseit. Nagy erő kell hozzá, és erős személyiség is.
Szerintem is inkább a negatív dolgokba lehet belebetegedni, a szeretetlenségbe inbább, hiszen a szerelem jó és erőt ad.
További ajánlott fórumok:
- Egy éve nagyon megbántott valaki, mai napig ebbe vagyok belebetegedve. Mit tegyek?
- Hogy szerethet bele egy gyönyörű nő egy ilyen férfibe?
- Ha Te sem hiszed, hogy szerethetnek
- Hogy szerethetek egy ilyen férfit?
- Hogy szerethetek ennyire kitartóan?
- Attól, hogy valaki veszekszik egy rokonával, attól még szeretheti, ugye?