Szerethet attól még, hogy szavakkal ezt egyáltalán nem fejezi ki? (beszélgetés)
Tapasztalatból mondom, hiába mondaná neki. Én is megkapom ezeket a köröket, de egyszerűen nem megy. Gyerekkori okai vannak.
(Ettől függetlenül nekem is vannak szeretetnyelveim)
Nekem is volt olyan párom, aki egyáltalán nem becézgetett stb. Hosszú lenne elmesélni, miért volt ilyen, ahogy jobban megismertem, megértettem.
Viszont; ha Nála voltam, reggelivel keltett. Allergiás vagyok, ehhez nem értett (nem baj), ezért mindig kiszaladt a boltba mindenmentes kajáért. Ha kellett, segített, ha rossz passzban voltam, ott volt stb.
Szerintem az a kérdés, Te ezt el tudod-e fogadni. Nem baj, ha nem, akkor viszont talán nem passzoltok össze, mert mások az igényeitek egy kapcsolatban. Neked folyamatosan hiányozni fog ez, Ő pedig valószínűleg nem fogja érteni, mi a baj, vagy egyszerűen nem is menne Neki az ilyesmi.
Ha a lelked nem éri be ennyivel,,akkor nem lesz könnyű.
Persze szerethet,,de te a hiányra fogsz koncentrálni.
Mert általában a kapcsolat elején több az ilyen "kedvesség",itt meg most sincs.
Én is jobban szeretem ha tettek beszélnek,,de a pasi is tudjon pár kedves szót.
Igazából randira hívott, és főzött nekem. Akkor azért még volt pár kedvesebb szó, már az elején elmondta, hogy komolyan tervez velem és nagyjából ennyi.
Az elmúlt 4 hónap alatt kettőször mondta már, hogy hianyoztam neki.
Hogy udvarolt,,hogy kerültetek össze?
Mert nehéz elképzelni ha az elején sem kommunikált kedvesen ,szavakkal akkor hogy jött ez össze.
Rólam is elmondható,hogy érzelmileg elérhetetlen vagyok. A párod is valószínűleg az, ennek sok oka lehet.
De jó tanács és saját tapasztalat, soha ne a másiktól függjön az önbecslésed, fontosságérzeted.
Szeresd magad.
Kicsivel több, mint 4 hónapja vagyunk együtt.
Abszolút nem mondd szavakkal semmi igazán kedveset.
Amikor együtt töltjük az időt, olyankor csakcsak érzem, hogy fontos vagyok. De ha még nem is találkozunk, mert én későn végzek, akkor eléggé elbizonytalanodok az egészben.