Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Szélesmetélt gombával és sonkával recept

Szélesmetélt gombával és sonkával recept

A Szélesmetélt gombával és sonkával hozzávalói:
20 dkg pármai sonka,
3-4 evőkanál olívaolaj,
2 dl tejszín,
1 csipet őrölt fehérbors, 30-40 dkg széles metélt,
20 dkg gomba
1 csokor friss bazsalikom,
1 maréknyi koktélparadicsom.


A Szélesmetélt gombával és sonkával elkészítési módja:
Forrósítsuk fel az olívaolajat egy nagy serpenyőben, majd tegyük bele a vékony csíkokra felvágott sonkát. Pár percig pirítsuk,tegyük rá a felszeletelt gombát majd öntsük fel a tejszínnel, fűszerezzük fehérborssal, forraljuk fel, rakjuk bele a félbevágott koktélparadicsomokat, majd keverjük össze a kifőzött tésztával. Tálaljuk nagy tányérokra, tetejére friss bazsalikom leveleket tegyünk


Kategória: Egytálételek receptjei


A szélesmetélt gombával és sonkával elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook