Szélesmetélt gombával és sonkával recept

20 dkg pármai sonka,
3-4 evőkanál olívaolaj,
2 dl tejszín,
1 csipet őrölt fehérbors, 30-40 dkg széles metélt,
20 dkg gomba
1 csokor friss bazsalikom,
1 maréknyi koktélparadicsom.
A Szélesmetélt gombával és sonkával elkészítési módja:
Forrósítsuk fel az olívaolajat egy nagy serpenyőben, majd tegyük bele a vékony csíkokra felvágott sonkát. Pár percig pirítsuk,tegyük rá a felszeletelt gombát majd öntsük fel a tejszínnel, fűszerezzük fehérborssal, forraljuk fel, rakjuk bele a félbevágott koktélparadicsomokat, majd keverjük össze a kifőzött tésztával. Tálaljuk nagy tányérokra, tetejére friss bazsalikom leveleket tegyünk
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: 4b6a2525df, 2018. ápr. 23. 06:52
A szélesmetélt gombával és sonkával elkészítési módja és hozzávalói.