Szarvasgombás, pármai sonkás széles metélt recept
A Szarvasgombás, pármai sonkás széles metélt hozzávalói:20 dkg pármai sonka,
3-4 evőkanál olívaolaj,
2 dl tejszín,
1 csipet őrölt fehérbors,
30-40 dkg széles metélt,
1 db szarvasgomba,
1 cserép friss bazsalikom,
1 maréknyi koktélparadicsom.
A Szarvasgombás, pármai sonkás széles metélt elkészítési módja:
Forrósítsuk fel az olívaolajat egy nagy serpenyőben, majd tegyük bele a vékony csíkokra felvágott sonkát. Pár percig pirítsuk, majd öntsük fel a tejszínnel. Fűszerezzük fehérborssal, kevéske szarvasgombával és jól forraljuk össze. tegyük bele a félbevágott koktélparadicsomokat, majd keverjük össze a kifőzött tésztával. Tálaljuk nagy tányérokra, tetejére forgácsoljunk a szarvasgombából, friss bazsalikomlevelekkel dekoráljuk.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: 4b6a2525df, 2016. nov. 5. 07:25
A szarvasgombás, pármai sonkás széles metélt elkészítési módja és hozzávalói.