Szardínia-saláta recept
30 perc
A Szardínia-saláta hozzávalói:
20 dkg főtt burgonya, 2 pont
20 dkg főtt zöldborsó 2 pont
20 dkg főtt sárgarépa, 0 pont
10 dkg savanyú uborka, 0 pont
2 doboz szardínia, (2x90 gramm = 2x4.5 pont)
1 kanál mustár, 0 pont
1 citrom, 0 pont
só,
bors ízlés szerint
A Szardínia-saláta elkészítési módja:
A főtt sárgarépát és burgonyát apró kockára vágjuk, hozzáadjuk a zöldborsót (főtt), a szardíniát a levével együtt, a mustárt, a citrom levét és a lereszelt savanyú uborkát. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és jól lehűtve tálaljuk.
Az egész saláta 13 pont (kb 700 kalória)
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: d606bc0fd7, 2008. febr. 18. 11:01
A szardínia-saláta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.