Diétás Franciasali recept





30 dkg burgonya
15 dkg sárgarépa
10 dkg zöldborsó
20 dkg alma
10 dkg sovány túró
10 dkg savanyú uborka
4 dl kefír
mustár, citromlé, só, bors,
Polisweet ízlés szerint
A Diétás Franciasali elkészítési módja:
A répát, burgonyát, borsót enyhén sós vízben puhára főzzük, majd kihűtjük. A zöldségeket a borsó kivételével apró kockákra vágjuk. Ezután a kefírt összeturmixoljuk a mustárral, citromlével, sóval, borssal, pár csepp Polisweet- tel, túróval és a zöldségekre öntve óvatosan összekeverjük.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: Anyka, 2008. márc. 25. 17:44
A diétás franciasali elkészítési módja és hozzávalói.