Számotokra átjön ennek a kisfilmnek a mondanivalója? (beszélgetés)
A képi megjelenés és a zene egyáltalán nincs összhangban.
Ezek a képek és a videó úgy összességében számomra egyáltalán nem a csendet jelentik.
Nekem nem jött át.
Azokra van kihegyezve, akik akkor is beszélnek, ha nincs semmi mondanivalójuk, akik félnek egyedül egy erdőben, akik nem bírnak ki egyedül egy napot sem otthon egyedül, akik keresik a tömeget, a zajt, hogy ne kelljen egyedül lenniük.
Szerintem ezekben az emberekben komoly feszültségek munkálnak és önmagukkal sincsenek jóban - hiszen nem tudnak egyedül, önmagukkal maradni.
Volt kolléganőm, akit képzeletben időnként fejbe lőttem, mert egész nap be nem állt a szája. Számomra elviselhetetlenek hosszabb időn át.
Nekem nagyon nyomasztó, és nem azért, mert az az ember lennék, aki menekül a csend vagy saját maga elől, és még csak nem is azért, mert a komposztomon szebb növények nőnek mint amik itt láthatóak.
De azért ne hagyd abba. :) ez csak az én meglátásom.
,ha bántó már a zaj
és túl sötét a fény'
Ez jutott eszembe a videóról, bántó volt a zaj......
Elég ellentmondásos a szöveg és a sötét képek, a zene kontrasztja.
Nekem nem jön be ebben a formában.
Mit szerettél volna ezzel kifejezni?
Nekem sem tetszik a zene, csendről beszél a videó egy sodró hangulatú zenével ..
A szövegi ábrázolás nem egységes, vagy az egész videóban olvassa fel a női hang, vagy egyáltalán ne. (Inkább egyáltalán ne, zavaró még a zene mellett. Tud mindenki olvasni, csendben, magában.) Így a videó részleteire már nem is emlékszem. Megy a lány a mezőn. Csendre vágyva, befelé fordulva, gondolom. A lepukkant felüljárók vagy mik nem értettem, miért kellettek oda.
A mondanivaló átjön, de a zene nekem nem tetszik.
Jobban el tudnék képzelni természethangot alatta.
De ez csak az én véleményem.
Ti szeretitek az ehhez hasonló stílusú dolgokat? Megnéznétek és írnátok róla véleményt? Készítettünk egy amatőr rövidke kis zenés videót.
További ajánlott fórumok:
- Ha azt veszed észre, néha magadban beszélsz, annyi a mondanivalód, itt a helyed! :)
- Szerelem! Szeretet! Szex! 3 alap dolog egy párkapcsolatban. Érdekelne mi számotokra a fontossági sorrend?
- Mit jelent számotokra a szerelem?
- Hölgyek! Ha egy számotokra ismeretlen férfi a bemutatkozás után közli veletek, hogy ivarérett vagyok, mit gondoltok?
- Milyen a kapcsolatotok a védőnővel? Nem terhes számotokra?
- Hogy válaszolsz frappánsan a "Hogy vagy? Mi van veled?" kérdésre, ha nincs mondanivalód?