Milyen a kapcsolatotok a védőnővel? Nem terhes számotokra? (beszélgetés)
Halihó!
Mi újság???
Úgy látom sehol senki :S
Azért szép napot mindenkinek, ha valaki erre tévedne!
Én 32 hetes vagyok, de eddig csak 2x voltam nála. Azt mondta majd ő keres ha mennem kell, azóta sem hívott. Én hívtam fel valamelyik nap, hogy nem kéne-e mennem, mondta, hogy ő majd kijön az utolsó hetekben, addig nem érdekes. Aztán valami leeshetett neki, mert visszahívott, hogy menjek hozzá a héten ha akarok...
Nem izgatja magát különösebben. Sőt, tök érdektelen...
Még azt a bizonyos kezdőcsomagot sem adta ami állítólag mindenkinek jár.
Én szeretem.De épp az zavar,hogy mindig rohan.
Bár most utoljára sikerült mindent kiveséznünk,de ez ritka.
Nekem azóta is "bajom" van a védőnővel, de konfliktus még nem volt. A legrosszabb, hogy az orvost kérdőjelezi meg és rám hozza a frászt.
Még mindg azt mondom, kár, hogy nem lehet szabadon választani.
Sziasztok!
Első kisbabámat várom, a 18. hetet töltjük. Nekem most a harmadik védőnőm van és eddig ő legaranyosabb. Legutóbb mikor nála voltam, kérdezte akarom-e hallani a babám hangját és igent mondtam, mert még alig érezhetően mozog a pici és a legutóbbi ultrahang is régen volt, ezértt legalább hallani akartam Őt.
A védőnő egyáltalán nem nyomta bele a pocakomba a kütyüt, hanem épp hogy csak odaérintette, picit mozgatta, de nagyon óvatos volt, nem erőltette a dolgot. Nagyon halkan hallottam is a kicsikémet, mert jól elbújt :). Kicsit meg is sajnáltam, mikor a védőnő elmesélte, hogy a babáknak kellemetlen az ultrahang, mert a magzatvíz felerősíti és ezért igyekeznek jól elbújni a mami pocijában. Azt is mondta, hogy sajnálja a piciket, mert nekik nagyon erős zajt okoz odabent az ultrahang és ő szíve szerint sosem ultrahangozna, de néha muszáj.
Mikor pedig azt kérdezte, hogy mozog-e már a baba, érzek-e valamit, akkor majd kibújt a bőréből örömében, mikor igent válaszoltam és miközben beírta a kiskönyvembe, hogy mozog a kicsi még hozzá tette, hogy imádja mikor ezt kell írnia. Szóval vannak aranyos védőnők. Én az előző kettőnél már majdnem feladtam a reményt, de hála az égnek csak sikerül végül egy szimpatikus, kedves, szakmáját szerető nőt kifogni.
Sziasztok!
Az én védőnőm egy tündér.Mikor terhes voltam ő se mindig hallotta rendesen a fiam szívhangját mert menekült az elől a kütyü elől, de azt mondta minden rendben van a picivel, soha ne nyomta bele a pocakomba.Nagyon jól kijövök vele és tegezem.
Sziasztok!
Nekem nagyon jó kapcsolatom van/volt a védőnőnkkel,egyáltalán nem zavart,hogy hetente járt hozzánk anno,aztán havonta 1éves korig,sőt jó volt,mert mindig "ellenőrzött" és jót beszélgettünk stb...
Anno mikor terhesgondozásra jártam akkor sem volt semmi gond,mindent szépen elmagyarázott,jókat beszélgettünk,fiatalos,közvetlen,aranyos a védőnőnk és jó tanácsokat kaptam mindig tőle!
Chivas nem kaphat semmit, hogy ne legyen koldus. :S Pedig úgy adnék neki, annyira édes ahogy vágyakozik. :)
Kivilágosodik az orruk a kutyáknak? Mármint a labradornak? (fő hogy témánál vagyunk) :D
A csokitól a kutyák nagyrésze hány, mert nem tudja megemészteni... a miénk az egyik kidobja a másik nem.
A védőnőmet utálom, mert mindenkiről mindent kidumál, pletykás, amúgy meg szétszórt, kelekótya pontatlan, buta, nagyszájú és szanaszét hagyja az iratokat... és a hátam közepére sem kívánom...
Elvileg a megyei ANTSZ-hez lehet jelezni a problémákat és le lehet mondani a védőnői szolgáltatást de csak írásban, és nem biztos hogy megéri mert később elvileg szükség lehet rá...
Amúgy megnézném a körzetim fejét, hogy írjon már nekem vérvételre papírt, meg méregesse a gyereket..
nekem csak egy hónapig jött rendszeresen, azóta nekünk kéne mennünk, de csak ritkán megyek, főleg csak ha oltás kell:)
A szomszéd ygerekek is hozzá tartoznak, nekik mindig ígérgeti, h majd jön......aztán nem is jön;)
További ajánlott fórumok:
- Jogi segítség terhességgel kapcsolatban
- Mennyire lehet tartós az a kapcsolat ahol azzal próbája magához láncolni egy nő a pasit hogy terhes lesz?
- Mit tennél, ha "másodhegedűs" vagy egy kapcsolatban és mikor szakítani akar a másikkal, hogy veled legyen, a másik bejelenti, hogy terhes?
- Nyíregyházán dr. Medve Lászlóhoz jár/járt valaki terhesgondozásra? Minden tapasztalat érdekel vele kapcsolatban.
- Mitől félsz/féltél terhességeddel kapcsolatban?
- Bizonytalanság terhességgel kapcsolatosan