Hat hetes kapcsolatban, hogy lehet 8 hetes a terhesség? (tudásbázis)
Úgy lehet, hogy a terhesség heteit nem a teherbeesés napjától számolják, hanem az utolsó menstruációtól…
Úgy látom ez is egy olyan fórum, ahol a Fórumindító feldobta a labdát, de már nem érdekli kinél pattog tovább.
En a volt ferjemmel egyszer szexeltem vedekezes nelkul, es abortusz lett belole. A szulueim 2 gyereket akartak, de 4-en vagyunk tesok.
En elkotettem magam, de szamolom a napokat, mert nem akarok kis, aranyos hibat.
Es ha 12 het utan jon vissza a teszt, es megis o az apa kiveri az anyjabol?
Apasagi tesztet szules utan is lehet csinalni. Ha mar a kocka el van vetve.
Amugy egy vagyonert USA-ba kuldve.
Ja a saját terhességemet is kb 2 héttel többre lőtte a doki, pedig halál pontosan tudtam mikor hibáztunk 🤷♀️
Aztán a szülés engem igazolt, csak azért nem asztattak a túlhordással mert picike volt a gyerek.
Valahogy furán számolják. Én lombikos ismerősnél lepődtem meg, nyilván napra pontosan tudták az eseményeket mégis máshogy számoltak a dokik 🤷♀️
Volt évfolyamtársamnál akinek teljesen felborult a ciklusa nem a hetet, a hónapot se tudták belőni a dokik. Ezért röhej mikor írják hogy x hét y napos terhesség. Hát hogyne.
Ha csipesszel csinaljak, nem elvagjak, visszafordithato.
A volt pasim 30 ev utan is a volt baratnojet hibaztatja a lanya miatt :P O gyereket akart, te meg hulye es kanos voltal. De ennek ellenere nem ment el elkotettni magat 50 folott sem.
szerintem te is rájöttél...
Ha az előzőtől esett teherbe🙂
Egyik ismerősöm összejött egy csavoval és szinte rögtön az első időkben szexeltek is...kis időre rá elkezdett emelyegni minden áldott nap, viszont ugyanúgy megjött neki ahogy szokott és nem gondolta hogy ő terhes. Majd elment a háziorvoshoz a panaszával és ő ajánlotta hogy csináljon tesztet..csinált és pozitívat mutatott...így ment el nőgyógyászhoz..azt mondta neki az orvos hogy 12 hetes. Ismerősöm el akarta vetetni de mivel 12 hetet mondott neki így nem lehetett már. Bárhogy számolt ismerősöm a 12 hét kicsit gyanus volt neki és elment másik orvoshoz. Ott azt mondták 10 hetes határozottan. Így sikerült az abortusz.Nem kell rögtön kurvát csinálni egy idegen terhes nőből. Az orvos is tévedhet.
A mai világban? Minden lehet:)
Rögtön első napokban volt szex?
Ilyen korai terhességnél nincs még ekkora eltérés. Sehogy nem jön ki a matek ebben a sztoriban.
Nem lehet.Ugye szőke vagy ,család is.😇😇🤗
Az előzőtől van a gyerek! 😂
50% az esélye, hogy sikerül visszaállítani a nemzőképességét.
[link]
Valóban ezt javasolnád a fiadnak?
"Testvérem barátnője terhes"
Lényegtelen, hogy fi. milyen nemű. A testvére (gondolom, férfi) barátnője (gondolom, nő) terhes.
Amikor meg eljön az idő visszafordítható"
Nem!
gondolom no lehetsz aki kerdezed ezt,dehat akkor tudnod kellene,hogy testverednek biztos volt mas mokusa is korabban es tole lehet terhes!
Muszáj mindenkinek matematika tudósnak lenni? 😂
Pontosan ezért mondom a pasiknak, kötessék el magukat ha nem akarnak gyereket. Amikor meg eljön az idő visszafordítható, ráadásul nem kell a lánynak hormonokkal tömnie magát 🙄
UH vizsgálatkor megkérdezik az utolsó menstruáció időpontját, és aszerint írják be a terhesség idejét. Vagy nem kérdezik meg (esetleg nem tudja az illető), csak a magzat mérete alapján adnak egy becslést. De azt is úgy, hogy a 6 hete fogant magzat esetén 8 hetest írnak.
Ez gyors volt. Gratulálok az apukának! Meg akarja tartani a lányt?
Úgy, hogy a sikeres aktuskor gyakorlatilag két hetes terhes vagy.
Nem papírforma szerint írja, hanem az UH vizsgálat mutatja annyinak.
Hogy hétre tudj számolni, ismerned kellene, mikor volt a menstruációja pontosan.
* utolsó menstruáció első napjától
További ajánlott fórumok: