Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Szalonnával spékelt fácánsült recept

Szalonnával spékelt fácánsült recept

A Szalonnával spékelt fácánsült hozzávalói:
1 db egész fácán
15 dkg füstölt szalonna
húsleves alaplé
őrölt bors

ételízesítő
olaj


A Szalonnával spékelt fácánsült elkészítési módja:
A fácánt húsleves alaplében puhára főzzük, majd óvatosan kiemeljük, és egy hőálló tálba helyezzük. Sóval, borssal, ételízesítővel megszórjuk, kevés olajjal meglocsoljuk, majd a katonákra vágott füstölt szalonnával bőségesen megtűzdeljük. A húsleves alaplével meglocsoljuk, majd előmelegített sütőben készre sütjük, időközönként a húslével meglocsolgatva.


Kategória: Húsételek receptjei


A szalonnával spékelt fácánsült elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook